USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Терористи з «ЛНР» заплатили Україні 4 мільйони за воду

11 Лютого 2017 21:29
6 і 8 лютого 2017 року Комунальне підприємство «Попаснянський водоканал» отримало 4 млн грн за водопостачання непідконтрольною Україні території Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Так, 6 і 8 лютого КП «Попаснянський водоканал» сплатили по 2 млн грн за водопостачання так званої «ЛНР», кошти надійшли на рахунок КП за спожиту населенням воду в січні 2017 року.

Оплата за водопостачання з непідконтрольних територій здійснюється за механізмом, узгодженим під час засідання в Мінську Тристоронньої контактної групи з питань мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

У міністерстві підкреслюють, що розрахунки проведені на підконтрольну уряду України території. У розрахунках задіяні підприємства, які зареєстровані на підконтрольній уряду території і здійснюють діяльність в рамках українського правового поля.

Нагадаємо, 2 лютого депутати Волинської обласної ради звернулись до Верховної Ради, Президента України і Кабміну щодо підтримки торговельної блокади з тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей. Проект звернення від імені депутатів вніс голова Волинської облради голова Волинської обласної ради, член президії політради УКРОПу Ігор Палиця. Він зауважив, що не йдеться про гуманітарні вантажі, адже на тих територіях знаходяться громадяни України.

З лютого в ефірі каналу «Нова Волинь» Ігор Палиця нагошував на тому, що Україна повинна припинити купувати вугілля та електроенергію з тимчасово окупованих територій «Тому що так ми фінансуємо тероризм», - зазначив Ігор Палиця та наголосив на необхідності встановити торговельну блокаду.

6 лютого «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» оприлюднило заяву про підтримку торговельної блокади Донбасу. У заяві йдеться про те, що повна блокада обігу товарів між Україною та окупованими районами Донбасу – це один із жорстких і дієвих засобів для зупинки агресора і його поплічників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 11 Лютого 2017 21:36
до встановлення міждержавних відносин та обміну вірчими грамотами послів вже небагато залишилось
123 Показати IP 11 Лютого 2017 23:43
хватить вже воювати
кум Показати IP 11 Лютого 2017 23:55
Назва статті абсурдна, терористи заплатили за воду.....
ТТ Показати IP 12 Лютого 2017 06:12
Два роки війни при теперішньому розквіті економіки будемо зализувати десятиліттями. ЦІкаво, на що розраховує діючий уряд України? Ця Європа - не бездонна бочка, є у неї свої пожежі, снігопади, паводки, підтоплення та інші стихійні лиха в т.ч. незаконна міграція. Просто пошлють, що вже починають робити через непорозуміння з боку посла Німеччини. Згадайте історію з початком ВВВ. Народу втирали одне, а вийшло зовсім інше.
Бандерчук В.М. Показати IP 12 Лютого 2017 08:22
АТО - це новий вид бізнесу .... Віват організаторам цьому виду діяльності ....
влад до Бандерчук В.М. Показати IP 13 Лютого 2017 03:30
ще скажемо- СЛАВА НОВОРОСІІ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus