USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терористи заблокували батальйон «Донбас» у Широкиному

16 Лютого 2015 14:59
Бойовики намагаються не випустити частину бійців батальйону «Донбас» в районі населеного пункту Широкине, де точаться запеклі бої.

Про це повідомив журналіст Олександр Рудоманов, - інформує «Преса України».

З його слів, наразі бійці ЗСУ та Нацгвардії намагаються розблокувати бійців.

«В Широкиному російські терористи підтягнули сили на висоту та намагаються не випустити одну частину батальйону «Донбас». Наразі триває операція з деблокування силами військових та Нацгвардії», - розповів журналіст.

«В Широкиному зараз в основному рубляться 79тка і морпіхи. «Донбасу» там - невелика частина. Зовсім невелика», - зазначив Рудоманов.

Як відомо, у боях з російсько-терористичними військами за Широкине загинули п’ятеро українських військових, більше двадцяти отримали поранення.

Раніше повідомлялось, що в район населеного пункту Широкине, що під Маріуполем, терористи перекинули 4 танки та 6 вантажівок з піхотою.

Нагадаємо, з 00.00 неділі на Донбасі набув чинності режим припинення вогню. Перемир'я передбачається підписаним в Мінську 12 лютого документом про комплекс заходів з виконання Мінських угод. Відповідні накази були віддані як офіційним Києвом, так і лідерами терористичних ДНР і ЛНР. Однак, проросійські терористи не дотримуються підписаних у Мінську угод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus