USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Відомий спортсмен запропонував кадирівцям себе замість полонених «кіборгів»

21 Січня 2015 10:29
Відомий автогонщик Олексій Мочанов звернувся до терориста Гіві і його поплічників з проханням обміняти його на полонених «кіборгів».

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Моє особисте звернення до Гіві і його «сомалійських піратів». Наші хлопці чесно рубалися з вами в аеропорту та околицях. Був у жовтні в новому терміналі і я. Полон для воїна - принизливий «розкла́д». Якщо я, громадянська «муха в супі», представляю для вас якийсь реальний інтерес, і ви готові обміняти наших поранених, загиблих і полонених на мою відому вам персону - я готовий піти на такий обмін, навіть розуміючи свою марність з військової точки зору», - написав він.

«У будь-який час, хоч зараз, з урахуванням часу на доїзд у вказане вами місце і з гарантією виходу і виведення для наших хлопців, моїх друзів. Упевнений, що до Гіві дійде ця пропозиція. Не зможе прочитати - доведуть, донесуть, переведуть. Ми своїх у біді і на війні не кидаємо. Такий Закон. Чекаю зворотного зв'язку», - зазначив Мочанов.

Нагадаємо, згідно з даними радника президента Юрія Бірюкова, в донецькому аеропорту 8 «кіборгів» потрапили в полон бойовиків, є загиблі. Як згодом повідомила волонтер Тетяна Ричкова, у полон потрапили 4 українських військових.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus