USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тетяна Єремеєва підтверджує: за спадок її чоловіка розпочалася війна

25 Травня 2017 14:21
Дружина покійного бізнесмена Ігоря Єремеєва Тетяна прокоментувала інформацію, яка з’явилася у ЗМІ, і подякувала журналістам, що не лишилися осторонь проблеми, що виникла навколо спадку її чоловіка.

«Дякую допитливим журналістам Александр Дубінський, численним не волинським виданням і ...двом волинським виданням – ІА Волинські новини та «Волинська служба новин» за «гарячі заголовки» і за ваше висвітлення правдивої теми про справжні реалії. Отримала ДУЖЕ багато повідомлень про підтримку та допомогу. Дякую всім! Ну, що ж, для інших волинських видань «ВолиньПост», «Волинь24» і «Конкурент» цікавішими залишаються теми, які їм дозволяє редакційна політика та «boss», - йдеться у дописі Тетяни Єремеєвої.


Нагадаємо, колишні «партнери» Ігоря Єремеєва, найбільш відомим бізнесом яких є продаж нафтопродуктів під брендом WOG (група "Континіум"), намагаються викинути з бізнесу спадкоємців загиблого. І про це на сайті редактора програми «Гроші», креативного продюсера департаменту журналістських розслідувань 1+1 розповів сам Олександр Дубінський.

За заявою Тетяни Єремеєвої на «партнерів» її чоловіка порушені кримінальні провадження за спроби заволодіти її майном, яке перейшло до родини покійного нардепа за правом спадкування. Причому, ці спроби, виходячи з виписки про внесення заяви в ЕРДР - почалися відразу після смерті Єремеєва.

Офіційно фігурантом «віджимного» скандалу виступає Сергій Лагур, однак, за даними Дубінського, другий партнер - Степан Івахів - бере однакову участь в спробах обікрасти вдову Єремеєва.

Після публікації про дії осіб, які раніше спільно з Ігорем Єремеєвим розвивали бізнес, Тетяна Єремеєва опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук вдячні слова виданням і журналістам зокрема, які не побоялися й опублікували факти злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанка Показати IP 25 Травня 2017 14:37
Чим більше "співчувають", тим більшу ОГИДУ викликає цей дерибан креденого. Злодії не можуть втримати награбоване.
# Показати IP 25 Травня 2017 15:17
Як прийшло так і піде.Можна подумати що все без муток прийшло.
Давид Показати IP 25 Травня 2017 16:04
ото друг був івахів друзі можуть бути в школі ао у вузах а там де гроші друзів не буває. Гроші великі це проблеми це наказання Боже бо через гроші скільки бід проблем
до давида до Давид Показати IP 25 Травня 2017 18:55
НІЧОГО ОСОБИСТОГО, ТІЛЬКИ БІЗНЕС. Та вони, олігархи незабаром перегризуть один одного за гривню.
Місцеві Показати IP 25 Травня 2017 19:50
Тетяна Вікторівна, Ви мудра Жінка, яка вчиняє правильно та справедливо. За те, що належить Вам та Вашим дітям по праву, за те у, що вклав Ваш чоловік свою душу та Життя ( чим жив та насолоджувався) - Треба Боротись До Кінця!!! Люди, які росли, вчились з Ігорем Мироновичем - Завжди Вас підтримають.Терпіння і Успіхів Вам.
Ольга Показати IP 25 Травня 2017 19:59
Тетяна Вікторівна, не втрачайте надіі. Йдіть вперед з Вірою та пам'ятю про Ігора Мироновича. Ми Вас підтримуємо та віримо!!!
Остап Показати IP 25 Травня 2017 20:04
Там де гроші нема друзів... Має бути соромно тим хто у Дітей хоче відібрати те що ім належить від Батька. Тетяно, Ви все вірно робите, боріться за те що належить Вам. Підтримуємо Вас
Мишак Показати IP 25 Травня 2017 20:45
Хотілось би побачити як би дружина Степана себе вела в такій ситуаціі??? Точно так само -впевнено скажу!!! Так що треба думати що робите!!! Тетяна, вперед і тільки вперед!!! Ми віримо та підтримуємо Вас!!!
Тетяна Григорівна Показати IP 25 Травня 2017 21:54
Тетяна Вікторівна Ви є повноправним Акціонером, Ви маєте повне право зібрати Топ Менеджерів, працівників Старожил, та розповісти про все що відбувається. І якщо все що діється правда повірте Вас підтримають та допоможуть у вирішенні всіх радикальних дій
лучанин Показати IP 26 Травня 2017 03:28
ото вже коменти сама сабі строчить..)) ...і невже хтось вірить у трагічний випадок??
Елена Палагута Показати IP 26 Травня 2017 08:56
Тетяна Вікторівна Ви Жінка з великоі букви. Ви вишли заміж за звичайного Ігора, а своєю мудрістю та свою "Шию" вправно повертали і зробили з Ігора Мироновича "Голову" великоі Компаніі. Ви разом досягли Успіхів. Кожна нормальна людина опинившись на Вашому місці робила б так само- боролась за своє та своіх дітей. Боріться за те що належить Вам та Дітям. Успіхів Вам
Василько Показати IP 26 Травня 2017 12:21
Жінка бориться за спадок для ДІТЕЙ!!! Та майте совість Віддайте все що належить ій та її Дітям. Поставте себе на її місце, так кожен би вчинив - боровся за своє. Тетяна, вперед і ні кроку назад, ми з ВАМИ, Підтримуємо.Удачі та ПЕРЕМОГИ
Нато Показати IP 29 Травня 2017 15:48
Посадіть їх у сусідні камери. Хай там ділять награбоване.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus