USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вдова Єремеєва бажає Івахіву Божої справедливості

16 Вересня 2017 16:41
Тетяна Єремеєва розповіла про справжню війну, яка триває за спадок її покійного чоловіка Ігоря Єремеєва. Його колишні бізнес-партнери Степан Івахів та Сергій Лагур, які на поминальних церемоніях казали слова жалю та співчуття, а тим часом, незважаючи на законні права спадкоємців, усунули Тетяну та її дітей від управління їхніми ж компаніями.

Про це Тетяна Єремеєва написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Її допис подаємо без змін:

«Сьогодні вчергове дякую журналістам!!

Дала розширене інтерв'ю в «Дзеркало Тижня», де пояснила детально суть фінансової афери від колишніх партнерів покійного чоловіка – Сергія Лагура та Степана Івахіва.

З одного боку – гарні промови під спалахи фотокамер та диктофони журналістів на поминальних панахида, а з іншого – лобіювання потрібних законопроектів та юридичні незаконні дії по усуненню спадкоємців.

Дуже потужний супротив «колишні друзі» чинять на слідство та судові розгляди, демонструючи свою силу… Але ми знаємо, що з жінками та дітьми воюють лише слабкі чоловіки...», - йдеться у дописі.
Нагадаємо, скориставшись шоковим станом 85-річної матері та вдови Ігоря Єремєєва Тетяни під час підготовки до похорону, його бізнес-партнери Степан Івахів та Сергій Лагур шляхом обману роздобули свідоцтво про смерть бізнесмена й відкрили спадкоємну справу у свого "підконтрольного" нотаріуса, яка була і є довіреною особою та обслуговувала інтереси групи компаній "Континіум". Таким чином вони одержали доступ до володіння й управління корпоративними правами, тобто до управління бізнесом, а законних спадкоємців, Тетяну Єремєєву та її дітей, просто усунули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Луцк Показати IP 16 Вересня 2017 17:09
Тримайтесь Тетянко. Бог їм суддя і справді тільки слабаки-чоловіки так можуть поступати!!!!!!!!!!!!!Ви виграете всеодно рано чи пізно
Иван до Луцк Показати IP 18 Вересня 2017 11:00
Какое Всевышний имеет отношение до дележа денег и иммущества?!! Ему с душами нашими разборок хватает.
Иван до Луцк Показати IP 19 Вересня 2017 11:48
Луцк, вы наверно феминистка )))
111 Показати IP 16 Вересня 2017 20:18
Може й краще. Не нестиме відповідальність за фінансові махінації злодійської імперії "Континіум", які рано чи пізно будуть викриті.
Що Показати IP 16 Вересня 2017 20:35
Можна чекати від невдахи Івахіва, який не має нічого святого в серці. Соромно за його посіпак, які про це ні слова
Alex Показати IP 17 Вересня 2017 03:48
W schkoli tyagnula na widminno,i tut potyagnesh! Trumajsya!!!! Bog bachut& wse!
Ohorona Показати IP 17 Вересня 2017 03:56
а як ці гроші і яким чином взагалі були взяті чесним шляхом???
студент Показати IP 17 Вересня 2017 13:06
коментар було видалено
Л Показати IP 17 Вересня 2017 15:41
люди гірше тварин, жадібні, злобні створіння і підлі, коли вмирає хтось де можна поживитись, то починають гризтись, ще коли покійник не встиг охолонути, і байдуе скільки тих статків, чи то одна квартира, чи мільйони. В мене теж "родичі" забрали все, скориставшись моїм шоковим станом. А я от не бажаю їм так по християнськи, мовляв Бог розсудить і їм воздасть. Ніфіга уродам ніколи не воздається.
Вова Показати IP 17 Вересня 2017 17:46
Якщо Бог хотів накарати то дав грошей мішок ,це і є кара гроші великі це кара подивіться як людей портять грошики якими вони стають не божими людьми а наглими зверхніми самозакоханими
ТТ Показати IP 17 Вересня 2017 18:58
Гроші - це життєва необхідність, а от кількість - це Господнє випробування
Отак-то!!! Показати IP 28 Грудня 2021 19:49
На панахиді я сидів недалеко від оцих чур.к за сусіднім столом і добре чув їх обіцянки довічно памямятати Єремєва і турбуватися за його дітей. Потурбувалися злодії!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus