USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Тетяна Єремеєва – про війну Івахіва та Лагура за спадок її чоловіка

29 Жовтня 2017 16:16
Дружина покійного депутата Тетяна Єремеєва відважилася розказати про махінації бізнес-партнерів загиблого чоловіка, які намагаються незаконно заволодіти спадком, який належить Тетяна та її дітям, «Українським сенсаціям».

Чи зможе вдова з двома дітьми отримати гроші загиблого чоловіка? Таємниці бізнес-імперії WOG і спадщина її загиблого власника Ігоря Єремеєва та як народні обранці захищають свій бізнес, проштовхуючи потрібні закони. Чим сьогодні живе сім’я Єремеєва та чим заробляє в Україні? Про це і більше дивіться у сюжеті:
Ігор Єремеєв – один із найбагатших бізнесменів в Україні, народний депутат трьох скликань і засновник депутатської групи «Воля народу», а також засновник найвідомішої АЗС в Україні – WOG, статки якого експерти оцінюють в 60 млн дол.

Саме Єремеєв, як справжній бізнесмен, в одну мить вирішив зробити з дружини лікарки Тетяни справжню бізнесвумен. На відміну від звичних дружин олігархів, Тетяна все життя тікала від публічності і пафосу, та не покладаючи рук працювала звичайним лікарем-ординатором в офтальмологічному відділені обласної лікарні. Клятву Гіпократа вона виконує і сьогодні, але уже у власній клініці.

«На сьогодні у нас 6 клінік у Польщі і одна в Україні, яку я і очолюю», - розповіла вдова Єремеєва.

Єремеєв був співвласником групи компаній «Континіум», серед 224 компаній якої одна - найбільш відома усім мережа АЗС WOG. Товарообіг «Континіуму» насьогодні складає більше 3 млрд дол. Головні бізнеснапрямки: нафтобізнес, молочний бізнес, нерухомість та ін.

Сукупна вартість «Континіуму» – близько 250 млн дол.

Разом з Єремеєвим цією компанією володіли Степан Івахів, Сергій Лагур та Петро Димінський – кожен мав по 25% акцій.

Партнери були друзями, політиками і багатими підприємцями. Успіх компаній змусив колишніх друзів і партнерів, незважаючи на смерть Єремеєва, забрати його долю в «Континіумі» і піти на підлі кроки і махінації заради своє мети.

«Ми стали заручниками ситуації, коли Цивільний кодекс, а саме розділ спадкування, на свій розсуд вирішили інтерпретувати партнери Єремеєва – Сергій Лагур та Степан Івахів», - каже Тетяна.

Хоча за законодавством після смерті увесь капітал, що мала людина переходить до першої лінії спадкоємців – дружини, дітей чи матері, у випадку Єремеєва колишні друзі та партнери вирішують забрати всі гроші колишнього нардепа собі – а це близько 63 млн дол.

Єдиним активом, який не був цікавий колишнім партнерам Єремеєва, і який вони лишили родині нардепа, стала конюшня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
питання до Луценка Показати IP 29 Жовтня 2017 16:55
Чого не внесенно подання на притягнення до відповідальності та зняття недоторканості з Івахіва? Лесик Довгий видно більше нагрішив що колись ще в київраді якось не так проголосував, з того недоторканість зняли. А тут злочин який відбувається зараз на очах, в наш час і що? і нічого.
Микола Показати IP 29 Жовтня 2017 17:09
Так цікаво пишуть постійно за континіум, наче б то гордість Волині, а не "кантора" злодіїв що роздягаються всю країну, а Волинь зокрема. Практично всі фірми-прокладки зареєстровані в офшорних країнах. Податковий борг величезний. Компанії повернено ПДВ у вдвічі більшій сумі як сплачено за рік....і ще багато "темних" справ за цією групою
+++ до Микола Показати IP 30 Жовтня 2017 08:24
Підтримую .Розумні думки і висновки
Місто Показати IP 29 Жовтня 2017 21:18
Це низько зі сторони тих хто причетний у незаконних діях проти дружини та дітей Ігора Мироновича. Це низько та не чесно забирати у Дітей те, що ім належить по праву. Івахів, Лагур та інші теж мають дітей.... А все в цьому житті повертається....
Да Показати IP 29 Жовтня 2017 21:39
Красивая женщина
Калігула Показати IP 29 Жовтня 2017 22:53
Яка жаль!!! Що тут дивного, акули бізнесу б"ються за здобич. Шість клінік у володінні, невже нема що їсти? Та плюнь на тих Лагурів І Димінських рости дітей, тисячі людей животіють за копійки та за них ніхто не пише. Найшли за ким плакати.
Не права до Калігула Показати IP 30 Жовтня 2017 11:01
Івахіва і Компашка має сидіти у вязниці і довго. Тоді інші подібі шахраї задумається. перш ніж вчиняти подібне. Гидоті не місце у нашому середовищі!
ххх Показати IP 30 Жовтня 2017 11:33
як прийшли так і пішли ті гроші зароблені.А та що плаче ,то урвалось більше не буде,краще подумай про душу.
ОТАК-то Показати IP 30 Жовтня 2017 21:25
АЗС WOG, які Івахів віджав у родини покійного Єрємєєва, проджовжують працювати в Криму і на Донбасі і інтенсивно забезпечують бойову діяльність російських окупантів, 90% сирів КОМО продаються в Россєї, де у Івахіва є валютні рахунки і власна московська квартира. Він в Рассєї як у себе вдома - то як не проголосуєш за амністію російських друзів. Це для нас, українців, вони терористи, а для Івахіва - друзі, клієнти по бізнесу, дохідна частина його сран...го бізнесу.
СЯДЕ і надовго! Показати IP 30 Жовтня 2017 22:23
Цікаво, в якому нужнику зараз переховується Івахіві? Але ж він має розуміти, що його рано чи пізно знайдуть і за таке шахрайське рейдерст надовго вопосадять в буцигарню !
Димінський Показати IP 31 Жовтня 2017 08:13
Стьопа, скоріше роби ноги - крепко сіли тобі на хвіст, не викрутишся. Одне спасіння - втікай до мене.
Коля Показати IP 31 Жовтня 2017 12:12
За гроші друг продався. Чому Івахів Степан не коментує нічого,чому не пояснює прокуратура чому забрали в дітей і дружини власність яка їм по Закону належить?
Лікар до Коля Показати IP 31 Жовтня 2017 20:38
Мовчить, бо йому давно треба було сходити до логопеда
Доля злодійська до Лікар Показати IP 1 Листопада 2017 20:37
їх обох те саме чекаєі їхніх дітей
Людина Показати IP 1 Листопада 2017 16:52
Життя людини непередбачуване і відносне. Це стосується і Івахіва, і всіх інших. "Так як сьгодні буде не завжди" - істина минулого, сьогодення і майбутнього.
Порадник Показати IP 1 Листопада 2017 23:13
Стьопа: одне у тебе спасіння - стань на коліна перед обкраденою тобою сім'єю Єремеєва, який у тобі непростимо дуже помилився і поверни їм вкрадене. Не забудь, якщо ще залишився грам совісті, попросити пробачення. Інакше гріхи, як пацюки, тебе загризуть У тебе немає людської перспективи!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus