USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Війна за спадок Єремеєва

22 Травня 2017 13:02
Ця історія стане, напевно, одним з найгучніших публічних скандалів в боротьбі за спадок: колишні "партнери" Ігоря Єремєєва, найбільш відомим бізнесом яких є продаж нафтопродуктів під брендом WOG (група "Континіум"), намагаються викинути з бізнесу спадкоємців загиблого півтора роки тому Єремєєва.

Про це йдеться на сайті редактора програми «Гроші», креативного продюсера департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександра Дубінського.

Як йдеться у публікації, сказане вище - це не просто чутки. За заявою Тетяни Єремєєвої на "партнерів" її чоловіка порушені кримінальні провадження за спроби заволодіти її майном, яке перейшло до родини покійного нардепа за правом спадкування. Причому, ці спроби, виходячи з виписки про внесення заяви в ЕРДР - почалися відразу після смерті Єремєєва.
Офіційно фігурантом "віджимного" скандалу виступає Сергій Лагур, однак, за даними Дубінського, другий партнер - Степан Івахів - бере однакову участь в спробах обікрасти вдову Єремєєва.
"Під час підготовки даного матеріалу мені вдалося отримати коментар Тетяни Єремєєвої, переданий її адвокатами: "При оформленні та реєстрації прав на спадкове майно, ми зіткнулися з ігноруванням наших прав з боку колишніх бізнес-партнерів мого чоловіка, якими серед іншого були вчинені дії, спрямовані на привласнення його бізнесу і майна без жодної згоди - ні моєї, ні моїх дітей", - йдеться у публікації.

За рідкісним винятком, підприємства групи Континіум належать іноземним компаніям, які раніше контролювалися 4-ма партнерами (Єремєєв, Лагур, Івахів, Димінський - зараз вийшов з бізнесу).

Зрозуміло, що спадкоємцям Єремєєва для реалізації їх прав на спадщину в межах іноземних юрисдикцій необхідно сприяння партнерів (хоча б в наданні відповідних установчих документів та акціонерних угод). Однак, їм в цьому відмовили.
Джерела всередині групи "Континіум" на умовах анонімності стверджують, що персоналу "Континіуму" відразу після смерті Єремєєва було заборонено спілкуватися зі спадкоємцями. Довірені люди Єремєєва, на яких було оформлено його майно (оскільки в традиційній для наших депутатів формі він намагався приховати свій безпосередній зв'язок з управлінням бізнесом), банально "забули" про свої зобов'язання перед спадкоємцями покійного.

"Використовуючи можливість маніпуляцій зі статутними документами, а також користуючись іншими можливостями за фактичним управління підприємствами, повинні увійти до спадкової маси, певні особи вносять зміни до складу учасників підприємств, що належали моєму чоловікові, продають їх акції, майно", - стверджує Єремєєва.

Як приклад, можна навести ситуацію з засновниками ТОВ "ВОТЕР ХАУЗ" (37249202): на 12 серпня 2014 (день смерті депутата) власниками компанії були Ігор Єремєєв (50% частка вартістю 750,500 гривень) і Сергій Швець (50% частка вартістю 750,500 гривень). Компанія займається орендою нерухомості і човнів. На сьогоднішній день компанією володіє якийсь Олександр Дзюба. При цьому, спадкоємцям невідомо, коли Єремєєв перестав володіти 50% часткою і коли Дзюба став власником 100% цієї компанії.
Втім, зараз колишні "партнери" вирішили поміняти тактику, і замість маніпуляцій з документами, - вирішили одним ударом розв’язати проблему зі спадкоємцями. Для цього вже завтра до порядку денного можуть включити законопроект 4666 "Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю", в статті 25 якого запропоновано дозволити учасникам ТОВ і ТДВ - виключати зі складу засновників померлих або зниклих безвісти після закінчення року з дня їх смерті.

Стаття, - внесена виключно під інтереси Лагура і Івахіва, стверджує Дубінський.

Автор закону - депутат фракції Народного фронту Андрій Іванчук. За моїми даними, Іванчук - за підтримки ще одного екс- "партнера" ​​Єремєєва, депутата групи "Воля Народу" Ярослава Москаленка, - помічники Івахіва і Лагури кинули спадкоємців покійного, намагаються отримати частку в WOG (група "Континіум").

Іванчук, який є партнером Москаленко в ритейлі, вважає себе "успішним борговим рішалом", і обіцяє Івахіву з Лагуром вирішити їхні боргові проблеми: одним з ключових кредиторів WOG є Ощадбанк, з яким Іванчук хоче "повирішувати" так само, як з аграрної групою "креатив", а також Фонд гарантування вкладів, де Іванчук має вплив через свого однокурсника Яценюка.

Звичайно, у будь-якої розсудливої ​​людини після прочитання цього матеріалу виникне питання, - навіщо Іванчук, нехай навіть в особистих інтересах, створює такий небезпечний прецедент, який ставить під загрозу спадкування часткою в бізнесі?

Відповім в моєму відео-блозі - пише Олександр Дубінський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 55
Лісапєдіст Показати IP 22 Травня 2017 13:09
"Вор у вора..." (с)
Палагугута Показати IP 22 Травня 2017 13:14
Спадок всі хочуть приймати а от борги ні. Там купа кредитів. Рома не справиться а Таня звикла що гроші самі по собі зявляються в гаманці. Степашка хоч голову має всім керувати. І ще ж був другий шлюб є законна вдова Олена П.
Палагуті до Палагугута Показати IP 22 Травня 2017 16:41
Щоб бути законною дружиною, спочатку треба розлучитись з першою дружиною)))))))))
П до Палагуті Показати IP 23 Травня 2017 11:57
Ну що ви таке пишете? Розлучення було. Просто Тані хороші адвокати дають певні поради. Вона лишилась акціонером хоч і міноритарним. Плюс є 2 законних дітей. На цих підставах вона і веде себе типу як законна дружина. Це все піаризація:) Олені не треба боротись бо їй чоловік Ігор лишив великий бізнес. Нерухомість за кордоном і рахунок на огого баксів. Вона тому і на похороні не влаштовувала театру. Як Т.
Іммя до П Показати IP 23 Травня 2017 20:08
так, ій тільки у великий бізнес після всього
Оператор WOG до Палагугута Показати IP 22 Травня 2017 22:26
Все життя Ігор працював, всі питання одноосібно класно вирішував, а Степан біля жінки сидів, чекав кеш. Разом вони були 100% банда. Тільки Ігор був"10" а Степан "0". Якось так. А тепер так кидати жінку друга, з яким "кожен день спілкувалися, впродовж бізнесового життя???"(з інтерв'ю Мироновича) Степане, низько!
П до Оператор WOG Показати IP 23 Травня 2017 12:00
Все життя Степан був сірим кардиналом. Податки тільки він рішав. Вони однаково з Ігорем були зайняті просто один публічно а інший з тилу.
Оператор WOG до П Показати IP 23 Травня 2017 21:53
Ігор працював в Степан секретарок тримав у тонусі Якщо Степан прогосподарює 10 років на всьому готовому, не пропукає WOG, тоді я зміню свою думку про нього . А так хлопцю повезло- став з Ігорем в одній кімнаті й він взяв до себе. Одне що на WOG хороше залишилось, це - кава! Компресори відсутні, ціна захмарна на пальне. Вчіться у UPG. Пальне євро 5 ціна народна, завжди черги.
Сінді до Оператор WOG Показати IP 25 Травня 2017 08:48
щось ні разу на ваших UPG черги не було. Одного разу мені там не додали здачі. Власник хто у ваших цих UPG ?
Га? до П Показати IP 28 Грудня 2021 19:11
...з тилу. Тобто в ср.ці?!
КОНТИНІУМ до Оператор WOG Показати IP 24 Травня 2017 00:13
Добре пам'ятаємо, як на поминальному обіді це *мо-івахів сльозу вижимав із себе: "Тепер у мене вже п'ятеро дітей" - запевняв, що разом із своїми трьома буде забезпечувати та утримувати ще двоє єремеєвських дітей. А вже наступного дня ці свої надумані слова забув і Стьопа взявся прихоплювати єремеєвські статки. Наші юристи були терміново відряджені по офшорах, де зареєстровані підприємства "Континіума", і почався дерибан. З Тетяною, як законною дружиною Єремеєва, нам було заборонено контактувати - вона по вєлєнію Івахіва і Лагура практично була визначена ворогом "Континіума". Сина Рому, якого Степан після похорон клявся виховувати, Івахів так обгадив, що людиною його більше назвати не можна. А чого варті ігрища Івахіва із затягуванням упродовж майже року з виборами нардепа по 23 округу замість Єремеєва - таке міг зробити лише нелюд... Настав час розповісти детально про всі брудні танці Івахіва на смерті друга Єремеєва в окремій публікації...
Мала до КОНТИНІУМ Показати IP 25 Травня 2017 08:50
Знайшли за кого переживати... Сумніваюсь, що ви побачили більше в житті, ніж Рома...
Зайчик Показати IP 22 Травня 2017 13:24
Єремеєва красотка.цікаво як виглядає друга жінка
Друга жінка до Зайчик Показати IP 23 Травня 2017 11:44
Друга Олена Палагута. Він її усе життя любив. Мають дитину. Дорослу.
остап Показати IP 22 Травня 2017 13:32
Єрьома їх всіх (партнерів) вже там чекає!
Степа Показати IP 22 Травня 2017 13:34
Куда хочу того й верчу. На чомусь я бачив ці суди, Андрюха все протащить
Абвер Показати IP 22 Травня 2017 13:52
У воров все должно бить по чесному!
Васька Показати IP 22 Травня 2017 14:18
Оце так завжди з родичами чи з друзями заміти бізнес то отаке буде . Степан такий тихий незамітний а у вдови і дітей покійного все хочуть відібрати? Ох вже ті гроші, недарма кажуть як Бог дав гроші -значить хотів наказати . Через великі гроші люди втрачають основне -совість!Івахова доця в Лондоні , жирують скільки той Івахів задекларував ділянок найкращих земельних! А пронарод як депутат ВР хіба думає, хоч якийсь законопроект подав на благо людей?
Стьопа бабнік до Васька Показати IP 24 Травня 2017 00:17
Степан такий тихий, незамітний... Да, незамітний... Якщо Єремеєв міняв коханок через день, то Івахів майже щодня! Що там за жінка така у нього сонная...
Оленка Показати IP 22 Травня 2017 14:20
кого що цікавить -чи красива ? Да душею дуже красива
777 Показати IP 22 Травня 2017 14:25
Все ж таки в прекрасній державі живемо - в ДНИРах націоналізували б бізнес і привіт, а сторони спору кілограмові свічки в церквах ставили б , що лишились живими.
хаха Показати IP 22 Травня 2017 17:23
дзьоба це водій )))
Хіхі до хаха Показати IP 22 Травня 2017 17:59
А до чого тут водій? Його прізвище Гордійчук, а дзьоба просто кличка))))) а в статті йдеться Про Дзьобу Олександра Миколайовича))) Чув дзвін та не знаю де він)))
хаха до Хіхі Показати IP 22 Травня 2017 20:02
головне що ви знаєте
Олена Показати IP 22 Травня 2017 17:33
А хіба був другий шлюб у покійного? Ця Олена була просто коханкою і не однією. Шкода Тетяну,дуже інтелігента жінка,порядна і вихована
Другий шлюб до Олена Показати IP 23 Травня 2017 11:48
Другий шлюб був офіційно зареєстрований. Було скромне весілля у Ріксосі. Пошукайте інтервю Тані десь є у її передачі Абетка Зору. Там її називають " КОЛИШНЯ дружина І. Є." Просто Таня вирішила після смерті анулювати шлюб номер 2 і своє розлучення.
Отака правда до Другий шлюб Показати IP 24 Травня 2017 00:21
Не заплутуйте справжню ситуацію: наш Єремєєв женився на Олені після смерті, тому вона й подавала в суд визнати її справжньою дружиною
яяяя Показати IP 22 Травня 2017 17:52
день смерті 12 серпня 2015 рік до речі.
ua до яяяя Показати IP 7 Червня 2017 22:10
коментар було видалено
Лучанка Показати IP 22 Травня 2017 18:13
А хто впевнений, що Єремеєв помер? Він і досі числиться народним депутатом, тому що німецька клініка апріорі не може видати Свідоцтво про смерть живій людині))) Начальник безпеки Єремеєва катається по світу - син вчиться в найдорожчому місті Канади. Можливо і він десь недалеко переховується? А партнери хочуть відібрати грошенят на безбідне проживання Ігора? Дуже дивно, що після смерті директора усе процвітає в Континіумі. Скоріш за все, це добре спланована вистава))))
Серж до Лучанка Показати IP 22 Травня 2017 19:53
Як багато у світі д*білів!?
А хто до Серж Показати IP 23 Травня 2017 15:25
начальник безпеки.
санта барбара до Лучанка Показати IP 22 Травня 2017 20:04
Да? Та що ви мелете. Маму і брата підговорив хтось на похоронах перед камерами слізьми заливатись?
Ага до Лучанка Показати IP 23 Травня 2017 09:44
коментар було видалено
МАЙ Показати IP 22 Травня 2017 22:19
Ось так пани олігархи думайте ... ;) а то багато вас бідних....
ксеня Показати IP 23 Травня 2017 00:36
я бажаю цій чарівній жінці мужності боротись до кінця з тими пройдисвітами.
Ніцо Показати IP 23 Травня 2017 00:55
по нормальному вкрадене у людей і держави назад повернути. претендентів на народне добро - до тюряги!
Иван Показати IP 23 Травня 2017 11:49
ничего нового, так будет со всеми!!! и с теми ето сейчас крадет у стариков, вдов и сирот! и с теми кто думает , что его миллионы или миллиарды спасут!!!!!! нет! написанно- вы построите дома , но жить в них не будете, посадите виноградники , но плодов с них не попробуете!!
П до Иван Показати IP 23 Травня 2017 12:01
Золоті слова. Скільки вже раз вони на практиці збулись. З Богом не пошуткуєш. За все треба платити.
Лучанка Показати IP 23 Травня 2017 11:54
ВСЕ повертається на круги своя _ спочатку Єремєєв накрав у вдів та сиріт, не платив побатків тощо...тепер його вдова та сироти не можуть втримати крадене111 У таких випадках Господь не допомагає1 Уви...
Мішутка Показати IP 23 Травня 2017 12:06
Ганебний дерибан краденого....Звідки прийшло - туди й загуло...
АнтиВОГ Показати IP 23 Травня 2017 19:45
Треба було майно на себе записувати Ігорчику, а зараз нехай Таня і діточки лапу смокчуть... хату в струмівці хай продадуть - до кінця життя скромного вистачить...
лучанка Показати IP 23 Травня 2017 21:55
Чого ви паритесь за цю Єремеєву, вона така ж сама олігарша, як і її Єремеєв був.Дере з людей останні соки.І бізнес і бабло велике. На фіг їй його гроші.Люди ви з розуму всі вижили на той же світ він нічого не взяв і ти Танюшо не візьмеш.Піаришся на всіх шпальтах газет.Певно ві депутити мітить А от синок наркоман-це вже велика біда.Бог же карає і гроші не допоможуть.І всі вони такі нащі депутати,але від смерті ще ніхто не відкупився і не відвертівся.
Зайчикзайчик Показати IP 23 Травня 2017 22:02
Які ж усі обізнані, аж страшно:)
відділ збуту Показати IP 24 Травня 2017 00:29
Таня молодець! Давно треба було дати по морді Івахіву і Лагуру, за якими скільки вже років тюрма плаче.Пів-Континіума за тобою, Тетяно! Разом ми зметемо оцю нечисть в каналізацію!
дуся Показати IP 24 Травня 2017 08:16
більш вихованого,чемного і розумного хлопця,як Рома я не зустрічала!!!Це заслуга мами,бо тато ніколи не мав часу на власних дітей,Тримайтеся ми з вами!!!!!!
Ааааучь! до дуся Показати IP 24 Травня 2017 08:42
Чемний вихований.... це про якогось Рому Петрова чи Іванова:) Напевно. Бо Р. Є. таких епітетів не заслужив. З 14 років алко, травки. На бабо-охоту разом з татком ходили. Ледь школу закінчив і його бігом у приватну школу в Англії. Бо державний вуз його ніде не взяв би. А в привптному гроші вчаться. Має таку саму падругу Катю Г#лікову. Таке саме зіпсуте дитя. Теж типу в швейцарії пожило поки татові гроші вчились. Вони ідеальна пара.
жінка Показати IP 24 Травня 2017 11:26
То Івахів гуляка? А хто б сказав? З вигляду порядний сімянин . Чи може в людей жаба і таке пишуть
Читач Показати IP 25 Травня 2017 08:53
А де Олена, до речі? Чим займається?
Даня до Читач Показати IP 26 Травня 2017 08:48
Керує Оленка Ріксосом. Має шикарну 2 поверх квартиру на волі 12. БМВ 8858.
Жителі Показати IP 25 Травня 2017 20:24
Люди про що ви говорите та пишите??? Зупиніться! Підтримайте Таню та іі Дітей!!! Вони боряться за те що Іхнє!!! Батько та Чоловік все життя працював не для того щоб "типу Друг" забрав все.
читач Показати IP 25 Травня 2017 20:53
А яке прізвище у Олени?
F до читач Показати IP 25 Травня 2017 21:52
Палагута Олена. Ген директор Ріксос Прикарпаття.
Насмішили до F Показати IP 8 Червня 2017 12:15
При чому тут Палагута! Ха-ха-ха ))))))))))))))) Чого ви до неї причепились. Палагута - це особистість, це розум, це професіонал, це трудяга )))))))))))))) Є інша Лєна )))))) зовсім не Палагута ))))))))) поменше дурниць видумуйте )))))))) Ріксос, дитина, весілля, ха-ха)))))
Огого до Насмішили Показати IP 10 Листопада 2017 20:58
а хто та друга Лєна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus