USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Війна за спадок: як Івахів та Лагур обікрали вдову і дітей Єремеєва. Відео

10 Жовтня 2017 14:21
Захоплення бізнесу та мільйонних статків розпочалося ще тоді, коли за життя Ігора Єремеєва боролися лікарі.

Про це йдеться у розслідуванні програми «Гроші», пише Під прицілом.

Тетяна Єремеєва може повністю змінити своє життя та увійти в першу п’ятірку найбагатших жінок України.

Більше 60 мільйонів доларів – саме стільки у спадок має отримати жінка від покійного Ігоря Єремеєва.

Але за її статками вже відкрили полювання і вона з дітьми може залишитися з нічим.
«Справа в тому, що ми стали заручниками такої ситуації, коли цивільний кодекс, а саме розділ спадкування, на свій розсуд вирішили інтерпретувати партнери, а саме Сергій Лагур та Степан Івахів», - говорить Тетяна Єремеєва.

«Партнери створили такий юридичний документ, що тепер тільки вони мають право розпоряджатися його активами», - скаржиться жінка.

Читайте ще: ІВАХІВ ТА ЛАГУР ВКРАЛИ СПАДЩИНУ У ВДОВИ ІГОРЯ ЄРЕМЕЄВА ТА ЙОГО ДІТЕЙ

«Не минуло ще 10 днів після похорону, як вони скористалися шоковим станом мами, 85-річної людини, яка не зовсім розуміє ситуацію, відкрили спадкову справу маючи свідоцтво підконтрольного їм нотаріуса, для того щоб контролювати усе майно, яким володіє Ігор», - розповідає жінка.

Справа в тому, що Ігорю Єремеєву належить 25% відсотків долі компанії «Континіум», більш відомої по мережі АЗС «WOG »- а саме 60 мільйонів доларів, саму ж компанію оцінюють у 250 мільйонів. Саме це і стало причиною, чому партнери та друзі Ігоря вирішили, що це забагато для родини Єремеєва, і почали захоплення його частки, ще тоді коли був шанс на його одужання.

«Фінансові махінації почалися ще у 2015, коли Ігор знаходився у несвідомому стані. В той момент відбувалося вилучення його документів, його особистої переписки, телефонів, відкривалися сейфи», - повідомляє дружина Ігоря Єремеєва.

Степан Івахів, найкращий друг Ігоря, скориставшись довірою дружини виманив свідоцтво про смерть чоловіка.

«Мені у Швейцарії видали свідоцтво, але при перетині кордону Івахів попросив в мене цей документ, мотивуючи це тим, що допоможе в підготовці до похоронів і я звичайно віддала цей документ. Після похорон я попросила мені його віддати – мені відмовили», - пригадує Тетяна Єремеєва.

Отримавши свідоцтво про смерть, Івахів та Лагур відкрили спадкову справу у підконтрольного «Континіуму» нотаріусаАльони Поручник.

Розуміючи незаконність своїх дій, партнери пред’явили вдові начебто підписаний Ігорем трастовий договір, за цим документом він нібито сам ще за життя передав свою частку в бізнесі партнерам.

Але показати оригінал Тетяні вони відмовилися і підсунули сумнівну копію, без підпису Ігоря.

За словами жінки, при аналізі представленої копії виявилося, що там безліч помилок, та й сам документ був складений непрофесійно.

«Коли нам представили, на нашу думку сфальшований трастовий документ, ми зрозуміли, що усі переговори вже завершенні і звернулися до правоохоронних органів», - розповідає дружина

Про це розповіла вона розповіла також в інтерв'ю для програми ТРК «Аверс», зауваживши, що така махінація спрямована на те, щоб обмежити її та дітей фінансах, аби вони не змогли чинити опір чи подавати до суду.

Але навіть слідчим Івахів та Лагур відмовляються пред’явити документ – захопивши багатомільйонну долю партнера.

«В Україні важко щось спрогнозувати, оскільки це відомі люди, ми бачимо повний тиск і на саме слідство, і на слідчих, які ведуть цю справу», - зауважує Тетяна.

Від коментарів для журналістів Івахів та Лагур відмовляються, тому залишається тільки чекати, коли правоохоронці змусять повернути законний спадок Тетяни Єремеєвій та її дітям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ОЛЕГ Показати IP 10 Жовтня 2017 14:40
Там, де гроші там дружби немає . То Івахів такий депутат на волині і такий брехун. І чому не коментує нічого Івахів а сидить як злодій тихенько і чому влада нічого не розслідує?
Ст.морж Показати IP 10 Жовтня 2017 14:47
Нафіга воно НАМ?
Иван до Ст.морж Показати IP 11 Жовтня 2017 09:34
Это точно! а то тут все так распереживались за чужие мильоны.
Лучанка до Ст.морж Показати IP 11 Жовтня 2017 09:37
Воно нам дійсно певно і не треба. Але закон є законом і хто б ти не був мусиш бути чесним. А якщо ти депутат - то ти в першу чергу на своєму прикладі повинен показати зразок порядності. А так огидно "сидять два зайці в кущах " і думають "Бога за пазуху схопили". Я не прихильник Єремеєвої зовсім - ти спостерігати за брудом зі сторони Івахіва та Лагура противно - це Сором Волині.
маня Показати IP 10 Жовтня 2017 15:18
як це нащо нам, це ж Івахів депутат ВР від Волині. Хіба не повинен Ген прокурор це прокоментувати, що це робиться в судовій справі хіба це не махінація що жінка з дітьми і мати залишились без спадку який їм по Закону належить? Хіб це не корупція ? Хіба має жінка ходити побивати скрізь пороги а всі сидять владці як то й не бачать, хіба так в європейчькій країні має бути? Куди не глянь влада нічого не робить,скрізь люди кинуті на призволяще. Аті в кого гроші зажрались і ні совісті ні людяності нічого Святого не мають
Жорж Показати IP 10 Жовтня 2017 15:20
Мабуть у цьому питанні Івахів зачепив ще чиїсь інтереси, бо приїхали чурки з кавказьким акцентом на чорному "ленд крузер 200", номери RUS, брянська серія вешталися по клюбах , та наводили довідки по Степі Івахіву..
Крим Показати IP 10 Жовтня 2017 16:27
ATAN/KEDR - може там собачка зарита... усіх Степка не розведе!
бюджет Показати IP 10 Жовтня 2017 19:39
ніхто їх не троне, поки вони фінансують партію влади. Не дочекаєтеся просто
сс до бюджет Показати IP 11 Жовтня 2017 18:33
Тихенько зроблять темну, і Івахів буде в шокові! І та ж сама партія в яу вій касує, даже нати не буде шо по чом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus