USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кличко не йде в президенти й підтримає Порошенка

29 Березня 2014 13:32
Лідер партії УДАР Віталій Кличко не балотуватиметься у президенти. Про це він заявив на XI з’їзд партії, що проходить сьогодні, - повідомляє tyzhden.ua.

„Я не йду в президенти, а підтримуватиму на виборах Петра Порошенка”, - заявив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що єдина можливість забезпечити єдність і високий рівень легітимності виборів - це висунення єдиного кандидата від демократичних сил.

“Ситуація вимагає консолідації та об'єднання зусиль заради єдності країни. Майбутній президент України повинен мати максимально можливий в нинішніх умовах рівень підтримки людей. Цього можна досягти, тільки якщо не розтягувати голоси між демократичними кандидатами”, - зазначив Віталій Кличко.

“Я завжди говорив: це повинен бути кандидат, який отримає найбільшу підтримку громадян, найвищі шанси на перемогу. Сьогодні таким кандидатом є Петро Порошенко. Ми стояли і боролися поруч на Майдані - і ми будемо пліч-о-пліч працювати і над перетворенням України, - відзначив лідер УДАРу.

Тим часом сам Порошенко заявив, що відчуває себе в лавах партії УДАР, „як удома”.

Також лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявляє про намір балотуватися на посаду міського голови Києва, - повідомляє «Українська правда».

"Я прийняв зважене рішення балотуватися на посаду мера Києва", - сказав Кличко на з'їзді партії "УДАР" в суботу в Києві, передає прес-служба партії.

Як відомо, 25 травня в Україні відбудуться вибори президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
електорат Показати IP 29 Березня 2014 13:46
Якщо це так, то іншого немає! Надія на вас хлопці і головне, щоб ви не здались Юлі і "порвали" її на виборах, не допустивши її до влади!!!
))) Показати IP 29 Березня 2014 13:55
все, країні ппц. з боксером ще були надії. то виходить, штаб мр*зного шоколадного кроля очолить хтось з ударівців місцевого розливу.
БЮТ капут Показати IP 29 Березня 2014 13:56
БЮТ має зникти з історії України...
ЧАРІВНЕ Показати IP 29 Березня 2014 14:10
А ВИ НЕ ПОНЯЛИ ПОЧЕМУ ЄТИ ДВА ПАРНЯ ОТКОЛОЛИСЬ ОТ ВСЕГО ЄТОГО ПАРОВОЗА? ВО ВРЕМЯ ВИБОРОИВ БУДЕТ ГЛОБАЛЬНАЯ ФАЛЬСИФИКАЦИЯ ОНИ ОБ ЄТОМ ЗНАЮТ. ГОТОВТЕСЬ К МАЙДАНУ 3.
Андрій Показати IP 29 Березня 2014 14:10
Це все рівно, що здати президентство Тимошенко, бо Порошенко з нею в другому турі домовиться. За 2 місяці з найімовірнішого кандидата в президенти Кличко перетворився в нульового.
Андрій Показати IP 29 Березня 2014 14:22
Щоб не допустити у другий тур Тимошенко, необхідно також блокувати проходження у другий тур Порошенко.
Джулія Показати IP 29 Березня 2014 14:24
Якби не колізії українського виборчого законодавства, Кличко балотувався б. А так через його проживання в Німеччині виникло багато питань, чим обов'язково скористалися б опоненти. Мудре рішення!
Принцесса у параши Показати IP 29 Березня 2014 14:31
https://www.youtube.com/watch?v=iUjGWhQzpRI
Андрій Джулії Показати IP 29 Березня 2014 14:33
Колізії з проживанням в Германії вже давно Верховна Рада усунула законом. Кличко брутально здав своїх виборців. Побажаємо в такому разі Кличко, щоб він за свою неспортивну поведінку отримав поразку на виборах мера Києва.
політолог Показати IP 29 Березня 2014 14:41
Юля, як завжди, розвела всіх як котят!:) Сама стає "царицею", Порошенко чи адміністрацію очолить, або якогось віце-прем'єра дадуть, Кличку - Київ, Турчинов так і залишиться головою ВР, Сеня - прем'єр, а Тягнибок - нафіг з пляжу, просто депутат-крикун, він навіть і не балатується, бо йому сказали і натякнули, що радікали ні Україні ні Заходу не потрібні! Все! Фініта-ля... амба Україні!!!:(
елехторат Показати IP 29 Березня 2014 14:48
Ну може вже всі зрозуміли для чого був Майдан?! Звільнити і зробити Юлю президентом!:( Чи ви ще будете сумніватись і слухати різні байки?! А далі... ну готуйтесь, вам не те що паски скажуть і ви затянете, ви гикните взагалі з такою владою і їхніми методами роботи... Жах, що чекає на Україну... :(
Андрій Показати IP 29 Березня 2014 15:09
Ярош, ти в лісі був? Кличка (Удару) немає, Свободи немає - самий час збирати електорат.
Андрій Показати IP 29 Березня 2014 15:17
Ярош, тобі нікуди не потрібно їздити , і не потрібно виступати на майданах. Тільки листівки та декілька виступів по телебаченню. Дуже і дуже бажано нейтрально оформлений виборчий сайт.
Чутка Показати IP 29 Березня 2014 15:21
Яроша грохнут еще до выборов...
my_gift Показати IP 29 Березня 2014 15:30
Україною ще ніколи не керували націоналісти. Хоча б заради експерименту голосуватиму ЗА ПРАВИЙ СЕКТОР.
ще ніколи до my_gift Показати IP 29 Березня 2014 16:51
хватит, уже намайданили... ваши эксперименты очень дорого обходятся...
Андрій Показати IP 29 Березня 2014 15:46
До виборів буде об'явлено мораторій. Звичайно, пересторога не завадить. Але період до виборів буде безпечніший, ніж після. До виборів Правий Сектор має поводитись як право-центристський. Сайт має бути такий як www.unn.com.ua, тільки з іншим змістом. Сайт "Тризуб" - не підходить - дуже грубий і правий. ПС потрібно зрозуміти, що на виборах потрібно не перевиховувати централів вправо, а правим зсуватись до центру.
Андрій Показати IP 29 Березня 2014 17:20
У Кличко підкосилися ноги від сфальшованого в три рази рейтингу Порошенка в 30%. Як кажуть у народі: сам забинтував собі голову, щоб піти у політичну реанімацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus