USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«ТІК» у Луцьку танцюватиме вальс та фрейлики

13 Квітня 2010 17:00
Вінницький гурт «ТІК» під час концерту 24 квітня в Луцьку обіцяє не лише співати, а станцювати справжній вальс, фрейлики, віваті, краков’як та карапєт.

За словами прес-служби гурту двогодинна програма концерту в рамках «Народного туру» нагадуватиме театральну постановку. Наприклад, під пісню «Вчителька» музиканти виконуватимуть па вальсу.

Справжнє шоу готували декілька місяців. Для кожної композиції спеціально розроблений сценарій, пошиті незвичайні костюми колишнім стилістом телеканалу «1+1», підготовлені реквізит та декорації.

З 14 артистів, які працюватимуть на сцені, шестеро гратимуть на духових інструментах. У гурті кажуть, що лучанам пощастить почути справжні етнічні подільські мелодії, де переплітаються українські, молдавські, єврейські та навіть циганські мотиви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus