USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тітушкам шлях у Луцьк закритий

21 Лютого 2014 15:41
У місті немає тітушок, - запевнив координатор «Варти порядку» Віктор Швидкий.

Під час прес-конференції, що відбулася 21 лютого, Віктор Швидкий прокоментував чутки про те, що нібито до міста приїздять тітушки.

З його слів, дзвінки з такими повідомленнями отримували неодноразово, проте жодне з них не підтвердилося.

«Я сам виходець із Дніпропетровської області. Вони теж українці, хоч і розмовляють переважно російською. Вони теж проти цього режиму, тому цих всіх проплачених тітушок населення там не сприймає, засуджує. Тому питання щодо тітушок закриється дуже швидко. Нехай вони там не знають, де ховатися, а сюди їм шлях закритий», - повідомив Віктор Швидкий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Швидкому Показати IP 21 Лютого 2014 15:48
А хто ходить ночами в масках та палицями групами і нахабно себе поводять, порушуючи порядок? Можливо це ваші так порядок наводять?
тітушок до Швидкому Показати IP 21 Лютого 2014 19:25
нема а тролі Харькова(наголос на а) є.
ого Показати IP 21 Лютого 2014 15:51
тильки одна титушка --- швидкий
??? Показати IP 21 Лютого 2014 15:55
Нехай познімають маски. Від кого вони ховаються? На власні очі вчора бачила як молодики ходили в масках та палицями дворами, та шарпали замки гаражів та воріт.
иван Показати IP 21 Лютого 2014 15:58
а як из титушком швидким- вин що на сопаеки вирис а де лебидь вичний борець начальниу обузи для всих и його сокил?
Віті Показати IP 21 Лютого 2014 16:11
Пенсіонераи - гайда на пенсію.
патріотизм Показати IP 21 Лютого 2014 17:22
Шановні Волиняни, тримайте спокій, Швидкий- Дніпропетровськ, Романюк - Рівненчанин, Кум Крохмаль - хабарник. В принципі всі ворни хабарники. На Волині є чесні громадяни, які візьмуть на себе відповідальність за свої дії, а якщо спаклюжатьсься Ганьба їм. Але це на Бондарь(повний нероба), Гузь(повний нероа), Данилючук(не володію інформацією), Шиба((майна чесний Наш має багато), Майа Москвич (нероба). Треба нових чесних лідерів, буденних. Слава Україні. Вибачте за помилки в тесті. Не перечитую
Лучанка Показати IP 21 Лютого 2014 17:45
Враження. що коментарі на "Волинських новинах" пишуть люди, які взагалі не орієнтуються в просторі і в ситуації яка в Україні, а лише ображають людей, називають всіх корупціонерами і хабарниками. Швидкий Віктор Васильович - прекпасна людина, досвідчена, яка в житті досягнула багато чого і в свій час отримала "ніж в спину" від "партії регіонів" і на очах у всієї міліції бцв принижений ні за що, а лише за те що наміснику треба було звільнити місце. Віктор Васильович з гідним обличчям звільнив крісло.Не пишіть тупих загальних фраз що він хабарник.Якщо ви особисто передавали хабар в руки Віктору Васильовичу, то будьте героєм до кінця і напишіть коли, де, в якій сумі ви це робили і при яких обставинах. А в даній ситуації від імені всіх свідомих громадян щиро дякую за допомогу і за вірність народові Віктору Васильовичу Швидкому, який допомагає в такий нестабільний і неспокійний час підтримувати порядок в місті. Йому, як пенсіонерові. по ведикому рахунку це не особливо потрібно, але це ще один доказ, щор віктор Васильович справжній офіцер з честю, досвідом роботи і світлим розумом, на відміну від багатьох, які бігають зараз по луцьку і самі не знають що хочуть.Ще раз , дякуємо Вам Вікторе Васильовичу!!!!!
Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 18:15
Швидкий - нормальний мужик, а Крохмаль - такий же хапуга,як і Остапович, можете запитати рядових міліціонерів.
иван Показати IP 21 Лютого 2014 18:43
а крохмаль це хто вси на волини? чи тильки шиба-шпак и майдодир борець за чи проти якого в одному кримінальному середовищи звуть дон педро- шпига-мига
коля Показати IP 21 Лютого 2014 18:54
...а что делает среди все этот усатый п*дарас Гришка- у***к Расскажт сколько е тебя Титушек тренируется на Молоди-14юТы здурел совсем.Ты с бандитом Балабеником водку пъешь и баб в сауну возишь.Он бандит и преступник который переседел массовые расстрелы и повешанье в камере одиночке!!!!Твой покойный адьютант сколько денег сдер с детей а сколько не отдалюТы куда полез ч*о ты дурное.иди с детей деньги сдерай дальше.с*ка.............а шо касается ТИТУШЕК то в городе есть около 200 титушек...
Тарас Показати IP 6 Березня 2014 07:54
Пишуть люди , що Швидкий - нормальний мужик, то чого ж він суне з собою таких "борців з корупцією" як Крохмаль!!? Нехай ще присуне прокурора м. Луцька (колишнього) Решетника, прокурора області Гіля...... Питання до всіх хто підтримує таких "нормальних мужиків",який є сусідом екс.губернатора Бондара в Гаразджі: "за них загинули герої України???"
Волинянин Показати IP 8 Березня 2014 20:39
Народ, Швидкий був начальником УМВС у Волинській області, він вже показав, що він за людина (хапуга і хабарник), так само як і Крохмаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus