USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Через Ткачука пікетували мерію. ФОТО

2 Квітня 2012 18:01
Мітинг із закликом до депутата Луцької міськради Євгенія Ткачука не вступати до Партії регіонів під стінами Луцької міськради організувала місцева молодь.

На акцію протесту 2 квітня зібрався неповний десяток молодих людей.

Менше десятка юнаків у понеділок пообіді зібралися під стінами міської ради з плакатами, на яких написані заклики до депутата міської ради Євгенія Ткачука не вступати до Партії регіонів.

Як розповів організатор мітингу, співкоординатор громадської ініціативи «Антикримінальний моніторинг» Андрій Сажнєв, цей захід – реакція на публікацію у інтернет-виданні «Під прицілом», де нібито йдеться про те, що обранець громади Євгеній Ткачук оголосив про вступ до Партії Регіонів.

Сажнєв зауважив, що учасники акції просять депутата пояснити мотиви свого наміру вступити до цієї політичної сили, бо, на їх переконання чинників, які спонукали б Ткачука стати «регоіналом» є два. «Можливо на нього з боку ПР є тиск, якщо дійсно на нього тиснуть, щоб він через пресу, через громадськість заявив, що нього тиснуть. Можливо він переходить у ПР, щоб захистити свій бізнес, то хай скаже: «Я – бізнесмен і мені треба в ПР, щоб захистити свій бізнес» - пояснив організатор акції.

Водночас Сажнєв заявив, що учасники акції хочуть переконати Ткачука, не вступати до Партії регіонів, бо та нібито не надто популярна серед молоді. «Ми хочемо його попросити, щоб він не переходив в ПР, не руйнував наших сподівань. Для нас це важливо, бо, наскільки нам відомо, дуже багато сидить депутатів в міській раді від ПР, а якщо стане ще більше, то ПР вирішуватиме в міській раді все, а ПР ми особисто в Луцьку не вибирали, вона не популярна серед нас і нічого не робить» - заявив молодик.

Він також додав, що офіційно про проведення мітингу Євгенія Ткачука не організатори не повідомляли. «Ми подали папери на організацію мітингу, ми так не зверталися до нього. якби він хотів на контакт піти, то він знав 100% про акцію. Ми не скривали, що тут будемо стояти. Він, як мужній чоловік і хоробрий депутат, прийшов би і поспілкувався з нами, розповів про свої наміри, бо, як нам стало відомо, він ще й переходить в ПР, щоб стати заступником голови партії» - наголосив Сажнєв.

Організатор акції запевнив, якщо інші депутати виявлять бажання вступити до ПР, то молодь також звернеться до них з закликами не робити цього.

Тим часом позапартійний після злиття «Сильної України» з ПР депутат міської ради Євгеній Ткачук каже, що про мітинг нічого не чув. А щодо публікації, то обранець громади стверджує, що видання «Під прицілом» у нього коментарів не брало. Він також нагадав, що свою позицію щодо вступу до тієї чи іншої партії висловив у коментарі інтернет-виданню «Волинський інформаційний портал».

«А те, що собі видання написало, то їхні питання, бо до мене ніхто не підходив. Мені чесно не зрозуміло, що то акція, хто її придумав, але я думаю, що вона з якимось «подвохом», - заявив обранець громади.

Він також додав, що поки не планує вступати до жодної політичної партії. «Я озвучував раніше, що не буду виходити з партії «Сильна Україна» до останнього дня її існування і так зробив. На сьогодні, я в жодну партію не вступаю, я поки в роздумах» - резюмував Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
дідо Показати IP 2 Квітня 2012 18:17
Ткачук не є незалежною людиною, він працює на багатих папіків. Як йому скажуть, так він буде робити.
бу Показати IP 2 Квітня 2012 18:43
не перевились д...ны на волыни!!!!
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2012 18:57
Ткачук робить собі піар, але дуже вже дешевий,міг і більше дітей проплатити. Гнилувато все це дивиться,знову помилка з депутатом.Думає тільки про свій зад............
василий Показати IP 2 Квітня 2012 19:15
Женик по ходу "кашлянул" стручкам. Пиарится...........
Маклай до василий Показати IP 2 Квітня 2012 22:59
Проплатили тут нас...ть скажи правду...
Не допрацювали, тьху ((( Показати IP 2 Квітня 2012 20:35
Бондаруковський чи Козюрівський заказ...
Маклай до Не допрацювали, тьху ((( Показати IP 2 Квітня 2012 23:00
А ти чий Ткачуковський ?????
гопота Показати IP 2 Квітня 2012 22:14
вася "стручкам"??
макс Показати IP 2 Квітня 2012 22:16
мда... проплатити про що ти говориш????
БІЗНИК Показати IP 2 Квітня 2012 22:17
КЛОУНИ ЯКБИ ТКАЧУК ХОТІВ ПРОПІАРИТИСЬ ТАМ ВОЛИНСЬКИЙ ХОР СПІВАВБИ А НЕ КОЗЮРИН ДРУЖОК БІГАВ З РУПОРОМ
ЕСС Показати IP 2 Квітня 2012 22:21
ніхто не піарився ... ми самі та протестували!
Знаючий Показати IP 2 Квітня 2012 22:26
нема діткам чим зайнятись, тре в політику податись
данецк Показати IP 2 Квітня 2012 22:28
зграйка п...ків ))))))
Маклай Показати IP 2 Квітня 2012 22:55
Ткачук просто зараз відмазується вот і все... молодці хлопці що нагадали шо таке ПР...
Прохожий Показати IP 3 Квітня 2012 01:07
Шановні громадяни в мене склалась така думка що Пан Сажнев робить це все щоб привернути до себе увагу. Я дивуюсь як ЩЕ його не забрала міліція. СКАЖІТЬ ДЛЯ ЧОГО СЮДИ ВПЛУТУВАТИ НЕПОВНОЛІТНІХ ЯКІ ТОЧНО ЦЕ РОБЛЯТЬ ЦЕ ЗА ГРОШІ
Викладач до Прохожий Показати IP 3 Квітня 2012 20:13
щонайменше 3-4 з них за віком - рівень 10 класу
Заратустра Показати IP 3 Квітня 2012 08:47
До чого вони закликають, про які політичні переконання чи вподобання може йти мова? Вони ж навіть писати правильно не навчилися. Хай краще в школу йдуть! "Дурнєв +1" нервово курить на тротуарі ;-)
ХА ха Показати IP 3 Квітня 2012 09:21
Щось плакат з написом "стоп" дуже схожий на протестовий з будівництва "Буратіно" - тупі заказухи (могли б і нового плаката зварганити)
Маклай до ХА ха Показати IP 3 Квітня 2012 11:12
До речі про плакат ти зайди та подивися бо мене це тоже зацікавило на тих плакатак що про буратіно там ніде не пише стоп там пише сос ти щось напутав не наводь клевету за це стаття ...
е Показати IP 3 Квітня 2012 09:25
на плакаті в слові зупинись дві помилки)))
nyan Показати IP 3 Квітня 2012 09:59
ЗУПNНNСЬ!!11 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rmGRxbmqO7A
111 Показати IP 3 Квітня 2012 10:22
зупNнNсь... )))
Zavtramen Показати IP 3 Квітня 2012 10:24
да - жизнь не чуму е учит))) пока во власть будут избирать барыг-"бизнесменов" и прочий "актив", который и так всё устраивает в этой жизни (коррупция, взятки, платное образование и медицина, тотальное обнищание населения....) - до тех пор будет везде бардак, неразбериха - просто ОНИ по другому жить и работать не могут - при НОРМАЛЬНОМ общественном климате - ИМ нет места среди вменяемых, образованных, честных, совестливых людей. Вспоминаются недавные "откровения" чернецкого, про которого мы помним, как перед выборами он разводил население своим "фондом" помощи детям, ломая себя, с фальшивой улыбкой сидел на "предвыборных" мероприятиях....)))) - а как только добрался до корытца - сразу проявил своё нутро двуличного барыги - "зарезал" финансирование детских кружков в Дворце Пионеров!))))
Розав Показати IP 3 Квітня 2012 10:29
А хто такий Ткачук Є.?
Заратустра Показати IP 3 Квітня 2012 10:55
Що за неподобство? Місто повинно знати своїх "героїв" ;-) Жека Ткачук, в міру Кащєй :-) Лисий бабай в екстравагантній вишиванці.
Правда Показати IP 3 Квітня 2012 14:55
Народ, ви що, не розумієте, що усе це замовна акція? Її мета — тільки очорнити людину. Нікуди Ткачук не вступає, просто заважає комусь, от і все. Ті хлопці з плакатами зароблять пару сотень, а люди вже й повелися на їхню провокацію
Протестант Показати IP 3 Квітня 2012 18:45
Замови не було це було задумано колективом бо ми проти Януковича і пр повірте я там був)
Фанат Показати IP 3 Квітня 2012 19:09
5 група слюсарів-електриків рулить :)))))
ГГгг ніштяк:-) Показати IP 4 Квітня 2012 12:45
Я в А...Ї віД всьОго Цого....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus