USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Токарський VS підприємців: переговори відбулися. Не для галочки?

4 Лютого 2009 11:18
Сьогодні, 4 лютого, у кабінеті Луцького міського голови Богдана Шиби відбулися переговори щодо врегулювання конфліктної ситуації навколо торгово-пішохідного ряду між ТЦ «Ювант» і Завокзальним ринком. На «нейтральній території» зустрілися засновник ПФ «Скорпіон-Серсвіс» Василь Токарський та делегація спілки підприємців «Солідарність», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Переговори почалися у не досить коректній формі і загрожували перерости у перепалку зі взаємними звинуваченнями. Зрештою, після більш ніж півторагодинної розмови сторонам вдалося окреслити два можливих варіанти виходу із конфліктної ситуації.
Перший виходив від ПФ «Скорпіон-Серсвіс». Василь Токарський запропонував підприємцям, які торгують на пішохідному ряді, торгові площі у ТЦ «Ювант». Пролунала навіть ймовірна вартість орендної плати – 10-20 доларів за квадратний метр.
Натомість підприємці вбачають інший вихід із конфлікту. Вони готові компенсувати ПФ «Скорпіон-Серсвіс» відмову від будівництва другої черги ТЦ «Ювант».
Зі свого боку, ця приватна фірма повинна передати спілці підприємців права на оренду земельної ділянки під торгово-пішохідним рядом. Коли буде обговорено й напрацьовано обидва варіанти, мирні переговори продовжаться.
Довідково:
2 лютого на особистий прийом до Богдана Шиби від підприємців прийшла ціла делегація – приблизно 1,5 десятка чоловік. Підприємці просили у міського голови підтримати їх у судовому процесі проти ПФ «Скорпіон-Сервіс» про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки між міськрадою та цією приватною фірмою.
Нагадаємо, що трохи раніше підприємці та представники ПФ «Скорпіон-Сервіс» підтвердили інформацію, що між ними ведуться переговори про мирне розв*язання конфлікту.
Всього у «конфліктному» торговому ряді – 70 магазинів. А на відео зафіксовано, як розвивалися події ввечері 16 листопада 2008-го, коли одна з луцьких будівельних структур за домовленістю з паном Токарським розпочала демонтаж даху над торговим рядом, що прилягає до «Юванту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Свідок Показати IP 4 Лютого 2009 11:32
Був ще один варіант від підприємців: вони хочуть грошей від Токарського, щоб забратися звідти. І цей варіант є навіть не виходом з конфлікту. а швидше - його ПРИЧИНОЮ.
дідо Показати IP 4 Лютого 2009 13:40
шо за лох платить 20 баксів за метр... там 20 грн і то шкода...якби платили всі податки тотакої дурної оренди би не було..
Анонім до Дідо Показати IP 4 Лютого 2009 14:59
А хто сказав, що вони платять по 20 дол.? Зараз ніхто нічого не платить - бо договори закінчилися. А до 15 лист вони платили АЖ по 56 грн.
підприємець до Аноніма Показати IP 10 Лютого 2009 11:37
деякі з тих, хто там працював, ну дуже не далекі люди... вони купляли товар за 2 копійки і продавали його за двісті гривень, а прибуток не вкладали у розвиток, чи припустімо інші варіанти бізнесу, а пропивали, купляли авто за десятки тисяч, тощо, розкошували... а тепер вони кажуть, що їм нема де працювати, просто вони далекі від реалій...
Учасник Показати IP 11 Лютого 2009 21:49
Згоден з автором від 10.02.09(11.37). Скажу, що не всі навіть платили 56, найхитріші платили всього 34 грн., а ті що заварили цю бучу взагалі тривалий час нічого не платили. В тому їх сутність хочуть по більше та на халяву. Хочуть далі не напрягаючись жити в розкоші та відчувати себе маленькими олігархами.
Анонім до учасника))) Показати IP 12 Лютого 2009 23:51
193-109-145-10 учасник-прес служба скорпиона-печатае фуфло бо робота така!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus