USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Торги на Банковій: відставку Яценюка можуть перенести на 2 дні

12 Квітня 2016 18:16
Глосування щодо прем'єр-міністра і складу уряду можуть перенести на четвер, 14 квітня. Цього не виключають у БПП, - інформує у коментарі журналістам народний депутат від БПП Вадим Денисенко. Про це інформує ЛІГА.net

Він зазначив, що спочатку планувалося у вівторок проголосувати за відставку прем'єр-міністра і призначення нового глави Кабміну, а зі складом уряду визначитися до четверга, проте переговори щодо складу уряду затягуються.

"Є кілька принципових кадрових питань, тому ймовірність того, що сьогодні будуть розглянуті всі ці питання, є мінімальною", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи є це його особистою думкою або вся фракція дотримується того, що голосування потрібно перенести на четвер, Денисенко сказав: "Я не впевнений, що спікер Володимир Гройсман готовий зараз починати цей процес, поки щодо декількох принципових міністерств неясний склад уряду" .

З його слів, один з кандидатів, який ще вчора був готовий йти в уряд, передумав. Відповідаючи на питання, чи сьогодні оголосять про створення нової коаліції, Денисенко сказав, що стара коаліція ще існує, в неї офіційно входять 230 депутатів.

Сьогодні, 12 квітня, перший віце-спікер Андрій Парубій на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради повідомив про входження до складу фракції БПП ще 4 народних депутатів.

Таким чином, до складу БПП і Народного фронту вже входять 226 депутатів. Стара коаліція, в якій залишилися БПП і Народний фронт, можуть висунути кандидатуру нового прем'єра, при цьому не потрібно оголошувати про розпуск старої коаліції і формування нової.

Тим часом, у ВР збирають підписи на за імпічмент Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 12 Квітня 2016 18:24
Як на аукціоні! хто більше...)))!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus