USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тото Кутуньо вподобав собі українських жінок

17 Грудня 2012 13:14
Журналістам «Сніданку з 1+1» співак Тото Кутуньо зізнався, що тепер у нього багато друзів серед українців – переважно жінки. Власне, «через них він і приїздить в Україну».

Про це інформує ТСН.

Легендарний Тото Кутуньо знову відвідав столицю. Вихідними співак вийшов на українську сцену, а напередодні концерту Кутуньо дав журналістам «Сніданку з 1+1» ексклюзивне інтерв'ю. Співочий король Італії або «Сеньор пісня», як називають співвітчизники Тото Кутуньо, знову порадував українців своїм співом. Артист останнім часом багато буває в Києві.

Журналістам співак зізнався, що тепер у нього багато друзів серед українців.
«Правда, у мене багато друзів, в першу чергу – це жінки. Я зустрічаю багато людей і я не пам'ятаю імена всіх, але мені ця людина близька серцем, я пам'ятаю її образ. Я познайомився с багатьма українськими та російськими співаками, але назвавши одного, не хочу ображати інших»,- розказує співак.
Не співак, і не жінка, але найвідданіший друг Кутуньо в Україні – колишній президент. Вони познайомились з Ющенком ще у 2006 році напередодні концерту співака. Та вже наступний рік приніс співакові самі розчарування. Він змушений був піти зі сцени через рак. Тепер, каже співак, все гаразд, став більше вірити і перед виходом на сцену – хреститься.
Для свого віку співак дуже добре виглядає та продовжує гастролювати. Зізнався журналістам, що гроші зайвими не бувають, тим більше в Італії зараз криза. «Криза вплинула і на Італію, але я впевнений, що ми повернемося у добрі часи», - каже Кутуньо.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus