USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп і Путін можуть зустрітися в липні, – ЗМІ

21 Червня 2018 08:15
У Білому домі сподіваються, що зустріч президента США Дональда Трампа і російського лідера Володимира Путіна відбудеться в липні.

Про це пише Кореспондент з посиланням на газету The Times.

За інформацією видання, у Вашингтоні хочуть, щоб зустріч лідерів країн відбулася або до брюссельського саміту НАТО 11 липня, або після візиту Трампа до Великобританії, який повинен розпочатися 13 липня.

Зазначається, що "швидше за все" місцем зустрічі буде обраний Відень, оскільки там розташована штаб-квартира ОБСЄ, а США і Росія є членами цієї організації.

Один із співрозмовників видання наголосив, що владі Великобританії зручніше, щоб зустріч відбулася після візиту Трампа до Британії.

Інший зазначив, що можливий діалог Трампа і Путіна до саміту НАТО викличе "тривогу і сум'яття".

Як нещодавно ЗМІ писали, президент США Дональд Трамп під час вечері з лідерами G7 в рамках саміту в Канаді заявив лідерам «Великої сімки», що Крим є російським, оскільки усі, хто живе на півострові, розмовляють російською.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 21 Червня 2018 10:19
Я в шоце
123 до АНАТОЛЬ_ Показати IP 23 Червня 2018 14:19
Злізь з бутики!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus