USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Трамп хоче посилити правила надання притулку в США

2 Листопада 2018 08:29
Президент США Дональд Трамп заявив про намір підписати наступного тижня указ, що обмежує можливість іноземців подати заяву на отримання притулку в країні.

За словами президента США, за новими правилами притулок можна буде попросити лише в офіційних прикордонних пунктах, а не після в'їзду в країну. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на The Hill.

Трамп зазначив, що іноземці часто користуються американською імміграційною системою, повідомляючи неправдиву інформацію про підстави для надання притулку.

«Згідно з цим планом іноземці більше не отримають вільний прохід в країну незаконним шляхом, подаючи безпідставні заяви в пошуках притулку», - заявив президент журналістам у Білому домі.

Дональд Трамп наполягає, що його план буде «повністю законним». За його словами, будь-які прохачі притулку, яких спіймають на незаконному перетині кордону, будуть розміщуватися в наметах і не будуть звільнені до судового розгляду.

«Ми будуємо величезну кількість наметів і будемо тримати їх у наметах», - сказав він.

Видання The Hill нагадує, що Акт про імміграцію та громадянство 1965 року говорить, що будь-який іммігрант в США може подати заяву на отримання притулку незалежно від того, як він в'їхав у США.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп планує позбавити права отримання американського громадянства народилися на території США дітей негромадян країни або незаконних мігрантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus