USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.90 10.12

Трампу в 60-х могли поставити неправильний діагноз, щоб він «відкосив» від В'єтнаму

26 Грудня 2018 21:08
Нинішньому президенту США Дональду Трампу 1968 року могли навмисно поставити неправдивий діагноз кісткового наростання на нозі, завдяки якому він не потрапив до армії і не пішов служити до В'єтнаму, де вирувала війна.

Про це виданню The New York Times розповіли доньки лікаря, який працював із Трампом, передає ТСН.

Лікар-педіатр Ларрі Браунштайн працював у районі Куінз у Нью-Йорку у будинку, що належав батьку Дональда Трампа - Фреду Трампу. За словами доньок лікаря, він завжди їм розповідав, як поставив Трампу діагноз - кісткова шпора, або наростання у п'яті, який автоматично означав неможливість служби в армії США.

Еліза Браунштайн розповідає, що її батько завжди мав доступ до Трампа-старшого. Він міг без проблем просити в нього допомоги, а якщо з будинком родини Трампів, де працював лікар, щось ставалося, то Фред Трамп завжди вирішував ці справи.

Проте 1968 року Дональду Трампу було поставлено діагноз, але Браунштайн неодноразово розповідав донькам, що проблем з ногами у нього не було. Тобто рішення лікаря могло бути зроблене на прохання Фреда Трампа, в якого Браунштайн знімав приміщення.

Видання не змогло знайти документів, які б підтвердили правдивість інформації, проте відомо, що Трамп мав атлетичні здібності. Сам Трамп неодноразово розповідав, що не пам'ятає, хто ставив йому діагноз і підписувався під довідками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus