USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трансформатори загрожують аваріями

31 Січня 2012 12:55
На Волині стартував процес передачі ПАТ «Волиньобленерго» трансформаторних підстанцій, що розташовані на приватних земельних ділянках або числяться на балансі освітніх закладів.
Про це йшлося 31 січня під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в облдержадміністрації.
Як розповів генеральний директор ПАТ «Волиньобленерго» Анатолій Бурін, при розпаюванні землі, певні елементи енергопостачання, зокрема трансформаторні підстанції, потрапили у власність фізичних осіб.
«Загалом ситуація в області з підстанціями погана. Немає коштів на їх утримання. В багатьох протікає дах. Це може призвести до аварій різних ступенів складності», ‒ зауважив він.
Як стверджує посадовець, нині інвентаризовано 118 трансформаторних підстанцій, які необхідно передати на обслуговування «Волиньобленерго». «А згодом ми їх приймемо на облік. Наразі це питання на стадії підготовки документів та погоджень. Цей процес іде», ‒ зазначив Бурін.
Очільник обласного управління освіти та науки Олександр Хомич розказав, що найбільше труднощів виникне з передачею трансформаторних підстанцій, які перебувають на обліку в професійно-технічних закладів. Мовляв, їх майнові комплекси ‒ у власності МОНмолодьспорт.

«По кожному об’єкту доведеться брати дозвіл в міністерства. Також ця процедура проходитиме через Фонд державного майна. Будемо працювати», ‒ каже чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сусід Показати IP 31 Січня 2012 14:25
Ахметов вже заждався коли ж то "Волиньобленерго" буде його, ось і збивають все майно в одну купу, щоб потім не морочитись з купуванням

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus