USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Транспортну компанію у Луцьку оштрафували

24 Березня 2015 17:45
«Волинську транспортну компанію» оштрафували майже на 340 тисяч гривень, – інформують у прес-службі прокуратури Волинської області.
Гроші повернули до обласного бюджету.

Так, прокурор Луцька звернувся до Господарського суду Волинської області з позовною заявою в інтересах територіальної громади обласного центру, аби стягнути із ТзОВ «Волинська транспортна компанія» майже 340 тисяч гривень збитків, завданих підприємством бюджету міста в результаті використання земельної ділянки без правовстановлюючих документів.

З'ясувалося, що рішенням Луцької міської ради 4 серпня 2010 року Волинській транспортній компанії надали дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,45 гектара на вулиці Лазо у Луцьку для обслуговування виробничої бази.

У травні 2012 року дію цього рішення міської ради на прохання товариства продовжили.

Проте упродовж 2012-2014 років воно не сплачувало до міського бюджету визначені законом платежі за користування земельною ділянкою.

І хоч у компанії були відсутні документи, що посвідчують право користування земельною ділянкою, а її керівництво не поспішало укладати договір оренди цієї землі, проте ТзОВ користувалося ділянкою, відтак заборгувало місту майже 340 тисяч гривень.

Оскільки товариство відмовилося добровільно відшкодувати завдані збитки, на захист громади міста стала прокуратура.

Рішенням господарського суду Волинської області 24 березня 2015 року позов прокурора міста Луцька до ТзОВ «Волинська транспортна компанія» був задоволений в повному обсязі.

Із товариства стягнули усі завдані громаді міста збитки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 19:41
Тепер так потрібно зробити з єремеєвим бо він по такій самій схемі не платив кошти все судова практика є тепер тільки залишилось вог за вуха привести до суду і прокурора теж бо явно самі сцикнуть цех не якась транспортна компанія а верховна рада і ціла група воля народу народ хоче щоб ви покинули стіни верховної ради
Лучанин Показати IP 26 Березня 2015 22:21
Не кажи гоп поки не прескочиш ще мабуть буде апеляція

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus