USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ще майже 19 км дороги Луцьк-Радехів-Львів очікує ремонту

27 Квітня 2017 10:45
Дорога Луцьк-Радехів-Львів майже готова. В цьому запевняють у Волинській ОДА.

Ситуацію щодо ремонту важливої ділянки на відрізку дороги Луцьк-Радехів-Львів обговорили 26 квітня під час робочої наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із представниками Служби автомобільних доріг України в області, управління Укртрансбезпеки на Волині та департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕМОНТ ВОЛИНСЬКОЇ ЧАСТИНИ ДОРОГИ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ ВДВІЧІ ДОРОЖЧИЙ

Під час наради стало відомо, що роботи на відрізку дороги Луцьк-Радехів-Львів перебувають на завершальному етапі. За словами заступника начальника з будівництва Служби автомобільних доріг в області Ншана Антоняна, верхній шар дорожнього полотна майже покладений, залишилося лише 18,5 км. Усі дрібні роботи, пов’язані з облаштуванням з’їздів, виконані на 90%.

Завершується встановлення бар’єрної огорожі, дорожніх знаків та освітлення, укладено 7 км тротуару. Із покращенням погодних умов розпочались ремонтні роботи з облаштування автопавільйонів.

Як повідомив начальник управління Укртрансбезпеки в області Володимир Степанов, уже цього тижня зафіксовані перші порушення вантажовідправниками підписаних раніше меморандумів.

– Нещодавно зафіксовано ситуацію, коли водій бетоновозу, при явних перевищеннях допустимих норм вантажу, відмовився заїжджати на вагу, хоч керівник приватного підприємства, яке здійснює перевезення, підписав меморандум про співпрацю. Відтак, вже зараз бачимо порушення умов договору, – повідомив Володимир Петрович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus