USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тренер «Ворскли» назвав програш своїх підопічних закономірним

8 Листопада 2015 22:05
«Волинь» сьогодні заслужено перемогла», - переконує у післяматчевому коментарі журналістам головний тренер «Ворскли» Василь Сачко.

Про це він повідомив під час прес-конференції сьогодні, 8 листопада.

«Та що там коментувати. «Волинь» сьогодні заслужено перемогла. Ми поздоровляємо волинян із перемогою. Нам, звісно, треба робити висновки, бо так як ми грали, зокрема, в першому таймі, грати не можна. Ми програли в боротьбі. Тому те, що відбувалось на полі – закономірно, от і результат відповідає грі футболістів», - зазначив наставник полтавчан.


Нагадаємо, сьогодні закінчився матч 14 туру Чемпіонату України з футболу між луцькою «Волинню» та полтавською «Ворсклою». Поєдинок, що відбувся у Луцьку на стадіоні «Авангард», завершився із рахунком 2:1 на користь «хрестоносців».

Під час прес-конференції після матчу головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний заявив, що влада, яка не цікавиться спортом, зокрема футболом, – далека від народу. Також під час діалогу із журналістами він зазначив, що сьогоднішню перемогу волиняни присвячують майбутнім виборам.

Окрім цього, наставник ФК «Волинь» зізнався, що дуже задоволений настроєм «червоно-білих» під поєдинку з полтавською «Ворсклою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus