USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кварцяний похвалив «хрестоносців» за гру з «Ворсклою»

8 Листопада 2015 21:00
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний зізнався, що задоволений настроєм «червоно-білих» під час поєдинку з полтавською «Ворсклою».

Про це він повідомив під час прес-конференції після матчу між ФК «Волинь» та ФК «Ворскла» 8 листопада.

Нагадаємо, сьогодні закінчився матч 14 туру Чемпіонату України з футболу між луцькою «Волинню» та полтавською «Ворсклою». «Хрестоносців» перемогли із рахунком 2:1.

«Сьогоднішній матч був дуже важливим для нас у цьому чемпіонаті. Команда старалась здобути перемогу. Перед цим «Волинь» не змогла реалізувати багато гольових моментів з Ужгородом, я хвилювався, щоб і сьогодні не було подібної картини. Це тому, що «Ворскла» така команда, яка не дозволить створити стільки таких моментів. Це одна з ігор, де ми чи не найбільше боролися, намагалися наступати в боротьбі. Хоча команда ще повинна над цим багато працювати», - зазначив Кварцяний.

Наставник «хрестоносців» нагадав, що наступний поєдинок його вихованці матимуть із донецьким «Шахтарем» на виїзді. Він зауважив, що якщо волиняни робитимуть багато помилок під час матчу з «гірниками», то матимуть усі шанси не виграти.

«Але сьогодні я задоволений настроєм команди, було багато непоганих дій з їхнього боку. Загалом полтавчани мають велику силу саме в тому, що у них зібраний колектив і кожен знає власне місце», - акцентував Кварцяний.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 8 листопада під час діалогу із журналістами Віталій Кварцяний зазначив, що сьогоднішню перемогу волиняни присвячують майбутнім виборам.

«Майбутнім мером має бути людина, яка любить спорт», - наголосив наставник «червоно-білих» і зауважив, що ніхто його не просив про це говорити, утім він має на увазі кандидата на посаду Луцького міського голови від політичної партії УКРОП Олександра Товстенюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
квят Показати IP 9 Листопада 2015 07:37
не надто багато Кварцяного з ранку? як для маленького Луцька
FC VL до квят Показати IP 9 Листопада 2015 09:00
Думаю ні, порівняно з тим що він робить для волинян і всього українського футболу
квят до FC VL Показати IP 9 Листопада 2015 12:04
що він робить для волинян? я не люблю футбол. мене ціни на базарі цікавлять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus