USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Третій школі Луцька зробили дах, а тротуар обіцяють весною. ФОТО

24 Вересня 2009 08:54

Школярі луцької загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 3 нарікають на те, що їм доводиться ходити до школи по вулиці Набережній, що зовсім не обладнана тротуаром. Про це діти розповіли учора на зустрічі з міським головою Богданом Шибою – інформує репортер «Волинських Новин».
Приводом для зустрічі мера з вчителями, учнями та батьківським комітетом школи стала цьогорічна заміна даху приміщення школи. Старий дах школи вже давно протікав. Ремонт покрівлі обійшовся міському бюджету у 455 тисяч гривень.
На зустрічі зі школярами діти нарікали Богдану Шибі на відсутність тротуару на вулиці Набережній, якою вони ходять до школи. Мер сказав, що цього року пішохідної доріжки зробити уже не встигнуть, але пообіцяв, що весною наступного року тротуар таки з’явиться.
Школярі також хотіли дізнатися думку мера з приводу вступу у виші пільговиків, адже переважна більшість державних місць у вузах зайнята саме цією категорією дітей. Міський голова зазначив, що з приводу цього питання звернувся з офіційним листом до міністерства освіти і науки. «Ця система вступу своєю несправедливістю вбиває у дітей  бажання вчитися», –резюмував пан Шиба.  
Міський голова також вручив подяки голові піклувальної ради школи Надії Хортюк та директорові міжгалузевого спеціалізованого підприємства «Промматеріал» Володимиру Мельнику. Саме ця організація і ремонтувала покрівлю школи.
Школярі провели Богдану Шибі екскурсію навчальним закладом. До речі, у ЗОШ №3 вже одинадцять років діє єдиний на Волині зразковий геологічний музей. В його експозиції – понад 365 експонатів мінералів та гірських порід, привезених не лише з України, а й з Бразилії, Монголії та інших країн.
Довідково:
Загалом на освітню галузь у Луцьку цьогоріч вже витратили чотири мільйони гривень
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 11:23
Судячи з фото, Шибу там зустрічали "пєснямі і пляскамі" як царя-батюшку. Ну-ну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus