USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Тролейбусники справедливо пікетують міськраду, - Шиба

13 Жовтня 2009 10:15
Сума заборгованої заробітної платні на Луцькому підприємстві електротранспорту становить понад 2 мільйони гривень. Проте погашення боргу залежить від надходження субвенції із державної «казни». Про це 13 жовтня розповів луцький міський голова Богдан Шиба, - інформує репортер «Волинських новин».
Луцький градоначальник зауважив, що «тролейбусники» справедливо пікетують міську раду, проте не від цього органу влади залежить виплата заробітної платні. «Але вони усі працюють у місті Луцьку, а тому й пришли під стіни Луцькради» - пояснив пан Шиба.
Мер зазначив, що підтримує усі вимоги пікетувальників. Пан Шиба додав, що після останнього весняного пікету, він вважав, що ситуація із надходження субсидій із державного бюджету покращиться, проте стало значно гірше, адже із запланованих 900 тисяч гривень, до обласного центру Волині потрапило лише 300 тисяч, і це не вирішує проблеми.
Луцький міський голова підтвердив інформацію, яку раніше повідомив «ВН» Костянтин Патракеєв: вчора із міської казни до статутного фонду підприємства було перераховано 400 тисяч гривень. Проте наразі державне казначейство не спромоглося здійснити переказ коштів.
Він нагадав присутнім про аналогічний страйк у Харкові, де борг із заробітної платні «тролейбусників» у 10-15 разів перевищує луцький. Пан Шиба сказав, що «їм пообіцяли погасити борг із державного бюджету. Чим ми гірше?».
У підсумку луцький керманич зауважив, що звертався і продовжуватиме звертатися до Кабміну і Мінфіну, аби ситуація була виправлена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 13 Жовтня 2009 10:36
Шиба в Луцьку говорить одне, а на Шустері в присутності Тімашенки співає їй дифірамби...це Тімашєнка не платить за пільговиків...
Мартін Показати IP 13 Жовтня 2009 13:38
Молодець Богдан Павлович! Не треба боятись самого факту пікету. Саме висловлювання говорить про сильну людину!
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2009 13:52
дідо, це твій янукович не платить в Донбасі працівникам своїх підприємств і підприємств своїх карєшей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus