USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Троє волинянок стали Заслуженими майстрами спорту України

19 Листопада 2022 06:14
Дарина Пом’яновська, Олександра Мальчук та Вікторія Куніцка отримали високі спортивні звання «Заслужений майстер спорту України». Дівчата є вихованками обласної ДЮСШ, тренер – Олена Кришпінович (Заслужений тренер України).

Від імені начальника військової адміністрації Юрія Погуляйка, молодих спортсменів із високими спортивними званнями привітав заступник голови облдержадміністрації Юрій Гупало та спільно з головою обласної ради Григорієм Недопадом вручили спортсменкам посвідчення Заслужених майстрів спорту України, повідомляє Волинська ОДА.

Тренерка дівчат розповідає, що шлях до визнання був довгим. Завдяки своїй наполегливості, силі волі та важкій щоденній праці дівчатам вдалося стати спортсменками високого класу.

«З ними ми уже подолали шлях у майже 13 років. Вони прийшли до мене дітьми – найменшій було лише 5 рочків, але за короткий час я зрозуміла, що із цих дівчаток зможу зробити спортсменок. Так і сталося. Вперше ми поїхали на чемпіонат Європи у 2017 році. Там вони й увірвались в європейську спортивну еліту, а потім – і у світову. У 2018 році на чемпіонаті світу дівчата здобули срібло, у 2019 році на чемпіонаті Європи в Ізраїлі – два срібла і бронзу. Навесні 2022 року ми взяли срібло на кубку світу у Португалії», – розповіла Олена Кришпінович.

Званням Заслужених майстрів спорту України спортсменок відзначено за виступ на Всесвітніх іграх 2022, які відбулись у США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Показати IP 19 Листопада 2022 08:57
Все зрозуміло окрім виду спорту...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus