USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Троє волинянин стали призерами чемпіонату України з легкої атлетики

3 Червня 2017 21:43
Церемонія нагородження срібних призерів з легкої атлетики серед юніорів відбулася 1 червня. У складі збірної України брали участь одразу троє спортсменів з Нововолинська, тренером яких є Віктор Король.Усі троє спортсменів здобули призові місця на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед вихованців дитячо-юнацьких і спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл, який проходив у Кропивницькому, повідомляє прес-служба Нововолинської міської ради.

Марко Бондарук, вихованець Нововолинської ДЮСШ став срібним призером в стрибках у висоту, подолавши планку на висоті 195 сантиметри. У фіналі бігу на 100 м з бар’єрами Анна Дорофеєва, вихованка ДЮСШ здобула срібну нагороду з результатом 14,86 секунди. В спринті на 100 метрів нововолинянка Марія Сацюк стала срібною призеркою з результатом 12,52 секунди.

Привітати й нагородити переможців завітав Володимир Рудюк – президент Федерації легкої атлетики Волині, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України. Подарунки, вітальні слова, подяки та грамоти, а також грошові винагороди отримали нововолинські легкоатлети від міського голови Віктора Сапожнікова, начальника управління освіти Миколи Остапюка, директора місцевої ДЮСШ Степана Міщука.

"Не будемо зупинятися на досягнутому, робитимемо усе, аби Нововолинськ мав всі умови для спортивного розвитку наших дітей, й надалі облаштовуватимемо та осучаснюватимемо стадіони, спортивні школи, адже маємо гарні досягнення у спорті, а це означає, що рухаємося у правильному напрямку", - наголосив міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков.

Відразу ж після нагородження Віктор Сапожніков разом із Володимиром Рудюком відвідали на новенький сучасний спортивний стадіон спеціалізованої школи №1-колегіум, котрий нещодавно був збудований за сприяння міської влади та фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Також ціллю робочої поїзди стали ще два спортивні об’єкти, аби ознайомитися із фронтом робіт, які там ще потрібно виконати, щоб наблизити їх до сучасного рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus