USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Троє викладачів ВНУ отримуватимуть державні стипендії

23 Листопада 2023 09:47
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про призначення державних іменних стипендій найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні на 2024 рік», троє молодих науковців Волинського національного університету імені Лесі Українки отримуватимуть державні стипендії.

Про це повідомили у виші.

Стипендію імені Дмитра Максимова отримуватиме доктор біологічних наук, професор кафедри ботаніки і методики викладання природничих наук Фіщук Оксана Сергіївна.
Стипендію імені Назарія Войтовича – докторка психологічних наук, доцентка кафедри загальної та клінічної психології Наталія Коструба.
Читати ще: Відомо, хто з волинських учених отримає премію обласної ради

Стипендію імені Романа Гурика отримуватиме доктор історичних наук, професор кафедри всесвітньої історії Олег Разиграєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 24 Листопада 2023 19:00
Разиграєв розбив машину і колега загинула. Захистив дисер про першу світову війну, а не скаже, де в Луцьку були військові цвинтарі? Хоч би згадка була, про те жахіття, щоб не повторилося ніколи.
Ольга Показати IP 24 Листопада 2023 19:09
Такі ж як міністр освіти. Що від дисертації відмовився, бо не писав, а купив.?
лучанка Показати IP 24 Листопада 2023 20:02
І могили загиблих в Другій світовій скоро забудують багатоповерхівками? Третя світова, на жаль, триває, хай горять в пеклі окупанти, вони і в Першу світову і в Другу землю випалювали і мінували,і все руйнували і тепер.
Лучанка Показати IP 24 Листопада 2023 21:04
Науковці молодці. Шалена праця. Видаліть попередні коментарі. Дякую. Та жахлива війна ніяк не закінчиться, а історія занадто трагічна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus