USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Труп новонародженого у Ковелі: подробиці

14 Вересня 2011 10:55
Новонароджена дитина, тіло якої знайшли у дворі одного з будинків у Ковелі на Волині, за попередніми даними, вже народилася мертвою.
Про це пише Волинь-нова за 13 вересня.
Нагадаємо, 9 вересня у Ковелі місцеві мешканці знайшли труп новонародженої дитини, у якої руки й ноги були покусані собаками.
Жінка, яка народила, поклала труп труп немовляти у целофановий пакет і викинула його на стихійне сміттєзвалище, що знаходиться у внутрішньому дворі кількох багатоповерхових житлових будинків.
Бродячі собаки почали розтягувати звалене сміття ще до приїзду машини, яка його забирає.
Близько 18-ї години хтось із жильців побачив, як чотирилапі тягають труп немовляти, і негайно повідомив у міліцію. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група.
Як повідомив начальник Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ Ігор Мрачко, слідче відділення міліції порушило кримінальну справу за статтею 117 КК України.
Ця стаття – умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після них – передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.
Наразі слідчі органи чекають офіційного висновку судово-медичної експертизи.
Правоохоронці обійшли всі найближчі помешкання, а також аптеки, куди могла звернутися вагітна на той час зловмисниця, аби придбати медикаменти для переривання пологів, вживають інших оперативно-слідчих дій, але вийти на її слід поки не вдалося.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus