USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Три поїзди зі студентами їдуть з Одеси на «антиєвромайдан»

13 Грудня 2013 20:01
Із Одеси, зі станції «Одеса-Головна», сьогодні ввечері відправилися до Києва три додаткові поїзди зі студентами та викладачами для участі в провладних мітингах. Кілька студентів розповіли, що за поїздку їм зарахують сесію, - повідомляє «УНІАН».

Як йдеться у повідомленні, поїзд під номером 0534, що складається з 18 вагонів, виїхав близько 18.30. У вагонах розмістилися молоді люди, які не приховували, що є студентами університету «Одеська юридична академія» і Міжнародного гуманітарного університету. Багато хто заходив у вагони із великими целофановими пакетами. Також у вагони сідали люди більш старшого віку з якимись списками. Одна з дівчат розповіла, що «дорогу оплатили», але про плату за участь у мітингу говорити відмовилася.

Зі слів кількох студентів, які погодилися прокоментувати поїздку, не називаючи своїх імен, їм «замість грошей просто проставлять оцінки і заліки за сесію».

Як повідомилиу прес-службі «Євромайдан-Одеса», ще два поїзди відправилися зі станції «Одеса-Головна» після 17.00. «Всі три поїзди сформовано з 18 плацкартних вагонів, у кожному з яких – 54 місця. Страшно, що ці діти навіть не розуміють, що відбувається», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби «Євромайдан-Одеса», «регулярно на мітинги Партії регіонів до столиці з Одеси відправляються кілька автобусів». При цьому у деяких студентів юридичної академії у відомостях уже стоять позначки, що означають «не склали іспити». «На факультеті адвокатури сьогодні декан збирав старост і сказав, щоб усі студенти їхали на «антимайдан», оплата 300 гривень на день, ночівля у філіалі. Таке ж відбувається на інших факультетах Одеської національної юридичної академії», - стверджує прес-служба.

Керівництво Національного університету «Одеська юридична академія» не заперечує відправку до Києва студентів і викладачів. «Ми нікому не забороняємо висловлювати свої політичні переконання, ні викладачам, ні студентам. Головне – не на шкоду навчальному процесу», - заявив ректор Володимир Завальнюк.

Зазначимо, народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов є президентом університету «Одеська юридична академія», до структури якої також входить Міжнародний гуманітарний університет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Одессит Показати IP 13 Грудня 2013 20:27
Ужас.
батьки Показати IP 13 Грудня 2013 21:34
студентам пропонують за два дні 600 грн. і розповідаюють, що треба кричати.. беспредел
Окс Показати IP 13 Грудня 2013 23:06
Кучма каже, що Україна банкрут, а де беруться гроші для оплати антимайданівців?
оксі до Окс Показати IP 13 Грудня 2013 23:46
де береться - за ваші гроші все купляють!
Оля Показати IP 14 Грудня 2013 00:48
Уважаемые эвромайдановцы!Вы уже так перепугались,что люди едут в Киев,что скоро в каждом человеке будете видеть титушек,вампиров и вурдалаков:)Я сегодня ездила в Киев на ваш евромайдан.Жуткое зрелище.Пообгаженые дворы и подъезды,антисанитария, барикада из какого то фильма ужасов в которой покареженые столбы,лавки,мусорники и всякий хлам выкинутый на помойки.Чего вы добились за месяц так называемых протестов?Ответ НИЧЕГО!!!И ничего не добьетесь,как и в 2004 ни с чем приедете домой.Многие это уже понимают:)А еще через год на вас будут показывать пальцами ваши же друзья и смеяться как это было после вашей померанчевой революции.И вы будете злиться,потому,что вам нечего им будет возразить.
Олежик Показати IP 14 Грудня 2013 10:16
До матері дзвонила подруга, її син вчиться в Одесі. Казав, що всіх студіків в примусовому порядку женуть у вагони на вокзал, хто не хоче того грозять вигнати з універу. Про стипендію в цьому році взагалі говорити не приходиться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus