USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

За вказівкою влади бюджетників з усієї України везуть у Київ

12 Грудня 2013 17:45
Адміністрація Президента та апарат кабміну розіслали всім главам обласних і районних адміністрацій України усне розпорядження щодо обов’язкової присутності бюджетників, працівників адміністрацій та представників силових відомств на заходах на підтримку дій Президента та уряду. Про це заявив голова молодіжного крила «УДАРу» Дмитро Білоцерковець, повідомили у прес-службі партії «УДАР», - інформують «Конфлікти і закони»



«Якщо говорити про конкретику вказівок, то до вчорашнього дня всі глави районних адміністрацій в Україні зобов'язані були провести нараду і визначити список з 250 бюджетників, силовиків і працівників адміністрацій, яким слід взяти відпустку за свій рахунок з п'ятниці по понеділока. А це близько 150 тисяч осіб», - наголосив Білоцерковець.

Зі слів ударівця, кожному відрядженому до столиці захиснику влади виплачуватимуть по 500 гривень на день плюс забезпечуватимуть харчуванням і проживанням. «Не складно підрахувати, що витрати складуть не менше 75 мільйонів гривень на день (без врахування харчування, перевозу та проживання), що в сумі становитиме не менше 200 мільйони за три дні відрядження в Київ», - повідомив Білоцерковець.

Згідно з даними голови молодіжного крила «УДАРу», частина «делегацій» ночуватиме прямо в потягах Укрзалізниці у місцях відстою вагонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
123 Показати IP 12 Грудня 2013 19:18
Ну не тільки ж смерековських бабуїнів до Кийова возити...
ЛЕМКО Показати IP 12 Грудня 2013 19:28
НА СМЕРЕЦІ ВІШАТЬ ТЕБЕ СМЕРДЕ НЕБУДУ ,А БЄРЬОЗКУ НЕ ШКОДА НА ТАКЕ Г***ВНО!!!!!!!!!!
123 до ЛЕМКО Показати IP 12 Грудня 2013 20:41
Лемко, осиновый кол тебе!
котигорошко Показати IP 12 Грудня 2013 19:48
А може замість в Київ краще в Рязань чи Вологду...тоі ми щеб на дорогу скинулись...з радістю.
123 до котигорошко Показати IP 12 Грудня 2013 20:43
Шо ти там можеш скинутись...діравими шальварами хіба шо.
Загреб Показати IP 12 Грудня 2013 21:11
Настукают бюджетному мясу титушки. А потом в клетки и обратно домой. Жду недождусь))))
Анонім до Загреб Показати IP 12 Грудня 2013 22:27
Жди, и дождёшься: Гостинна київська земля Спочинок дасть для рагуля.
лемкові Показати IP 13 Грудня 2013 08:50
А не хочеш признатися, що і майданівці стоять також за гроші? Поклади руку не серце і скажи, що стоять не за гроші. Слабо.
БОГДАН Показати IP 13 Грудня 2013 10:34
Не розумію,чому така здійнялася істерія з приводу наміру= регіоналів= провести свій Анти- майдан в Києві,.адже є мовчазний(поки що мовчазний) ,Південь та Схід України.Ніколи галичанам-бандерівцям-це не образа,сприймайте як комплімент,не вдасться українізувати та підкорити,налаштувавати проти Росії ,шахтарські та промислові міста Донбасу ,як,доречі, не вдалось, у свій час, і не вдасться у майбутньому русифікувати чи ополячити Галичину.Дивує коментар автора статті,який ,очевидь, отримує бакси від якогось із багаточисельних закордонних фондів(такий собі грантоїд-бездара),що діють в УКРАЇНІ .ВІн вже зумів порахувати у скільки обійдеться цей Анти- майдан,краще хай порахує у скільки обходиться т. з. революційний майдан кличків,тягнибаксів та яйценюків.Хочу ще згадати події в Єгипті.Там теж все починалось з виступів студентів та молоді -Єгипетського майдану,потім мирні виступи перерасли в погроми. Владу в Єгипті захопили мусульманські радикали-=брати мусульмани =,які за рік довели країну до катастрофи. У ВІДПОВІДЬ почались збиратись єгипетські анти-майдани.В кінцевому рахунку 2-х мільйонний Анти-майдан в центрі столиці Єгипту переміг,якого, в кінці-кінців , підтримала єгипетська армія.НЕ допомогли мільярдні вливання з боку США ,Саудівської Аравії та Катару.Думаю, аналогічна доля чекає і київський майдан. Народ обов*язково прозріє,хай через рік чи два,але прозріє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus