USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Три будівельні проекти Луцька добудовуватимуть за державні гроші. ОНОВЛЕНО

10 Липня 2009 10:30
Міністерство регіонального розвитку та будівництва під час першого аукціону відібрало 10 із розглянутих 47 житлових об’єктів зі ступенем готовності понад 70% для добудови за рахунок коштів Державної іпотечної установи. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Не змогли перемогти в аукціоні три чверті його учасників. Такий жорсткий відбір забудовники пояснюють відсутністю у держави коштів, необхідних на фінансування будівництва, – пише Ubr.ua.
 
У Херсоні, Дніпропетровську і Дніпропетровській області відібрали по 2 будівельних проекти, у Судаку (Крим) – 1, у Луцьку –  3.
 
Як стало відомо «Волинським Новинам», луцькі об’єкти знаходяться на: вулиці Липинського, 3 (55-й мікрорайон), Івана Франка, 44 та Кравчука 11а, 11б. За результатами конкурсу вартість одного квадратного метра площі у всіх випадках становить 5 тисяч 880 гривень. Між іншим, це – найвища ціна серед усіх переможців конкурсу. У решти квадратний метр вартує від 3350 гривень до 5820 гривень.
 
Проте державна підтримка буде лише у випадку проходження акредитації у банках на відповідність вимогам до об\'єктів, що можуть бути заставою та їх забудовників, а також рішення Кабінету Міністрів України.
 
У наступному конкурсі визначили 13 об’єктів незавершеного житлового будівництва зі ступенем готовності понад 70 відсотків. Вони розташовані у містах Донецьк, Ужгород, Запоріжжя, населених пунктах Запорізької області, місті Вінниця, населених пунктах Сумської області. Вартість 1 квадратного метра. житлової площі за результатами конкурсів становить від 4850 до 5880 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Липня 2009 13:02
"Бабло побеждает ..." До будинків на вул. Кравчука має відношення такий собі "бідненький" депутат бютівець Никитюк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus