USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

Тримає фронт і вірить в Перемогу: у волинській теробороні воює боєць на псевдо Гамак

17 Серпня 2023 08:09
Пан Дмитро на позивний Гамак – боєць Луцького батальйону Волинської бригади тероборони.

«Народився я на Дмитра – 8 листопада, тож цього дня в мене подвійне свято – і день народження, і день мого небесного покровителя», – розповідає Гамак.

До широкомасштабного вторгнення чоловік працював оператором з програмного керування на виробництві. Та дізнавшись про початок великої війни, взяв до рук зброю і став на захист рідної держави, пишуть на сторінці 100-ї бригади ТрО у Фейсбуці.

Його батальйон впродовж року боронив північні державні рубежі України – бійці стояли вздовж українсько-білоруського кордону в межах Волинської області.

Читати ще: Цербер з обличчям янгола: у волинській теробороні служить тендітна аеророзвідниця

На початку весни 2023-го Луцький батальйон тероборони зайняв позиції на сході України – під Бахмутом. Впродовж понад 100 днів суцільного пекла волиняни не тільки не здали жодної позиції, а й зуміли суттєво просунутися вперед.

Нині ж луцькі тероборонівці тримають фронт на так само гарячому Куп’янському напрямку.

«За понад 1000 кілометрів від рідного дому Перемога ближчою таки не здається. Коли бачиш все на власні очі, розумієш – попереду у нас ще тривала і важка боротьба з лютим ворогом. Але щодо того, що ми її – Перемогу – в підсумку неодмінно здобудемо, я не маю анінайменшого сумніву!» – впевнено каже Дмитро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus