USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Це емоційне рішення, а не раціональне», – заступник Богдана про звернення щодо призначення Погуляйка

3 Грудня 2019 15:26
На думку першого заступника керівника Офісу президента Сергія Трофімова звернення депутатів Волиньради щодо недоцільності призначення луганчанина Юрія Погуляйка головою Волинської ОДА викликане емоціями.

Про це він заявив під час офіційного представлення Юрія Погуляйка у Луцьку.

Сергій Трофімов, який прибув до Луцька, аби представити нового голову ОДА, пригадав, що у зв’язку з можливим призначенням Юрія Погуляйка депутати Волинської обласної ради зібралися на позачергову сесію та прийняли звернення до президента з вимогою не призначати його головою ОДА.

«Це емоційне рішення, а не раціональне», – коротко прокоментував він.

Нагадаємо, 28 жовтня уряд погодив призначення головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка. Дещо раніше лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що у зриві акції протесту проти відведення українських військ у Золотому винен ексзаступник голови Луганської ОДА Юрій Погуляйко. Також Білецький зазначив, що Погуляйко відомий на Луганщині як людина, яка «кришує» незаконну вирубку лісу.

Волиняни з недовірою та без ентузіазму зустріли новину про ймовірне призначення колишнього міліціонера, посадовця з Луганщини.

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до президента Володимира Зеленського щодо призначення керівником Волинської ОДА поліцейського з Луганщини. Він зазначав, що не може бути керівником області людина, яка працювала і жила в іншому регіоні.

Своєю чергою, депутати Волинської облради на позачерговій сесії прийняли звернення до президента з вимогою не призначати Погуляйка головою Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ячс Показати IP 4 Грудня 2019 10:25
Попередній голова ВОДА, який був чужаком для Волині нічого корисного не зробив на своїй посаді для людей. Приїхав, відсидівся, поганяв понти і поїхав з Волині. Теж саме зробить новий голова. В чому логіка робити призначення людей, від яких не буде ніякої раціональності в роботі ні для місцевого населення, ні для держави???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus