USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

«Це сталося в організації, яка орендує приміщення»: у «Модерн-Експо» заперечили смерть працівниці

1 Серпня 2023 12:01
На заводі «Модерн-Експо», що розташований у Луцьку, заперечили смерть працівниці. Трагічний випадок трапився в одній з організацій, яка орендує приміщення на території заводу.

Про це повідомив гендиректор «Модерн-Експо» Петро Пилипюк у коментарі журналістам «Аверсу».

«Так, бачили інформацію в інших ЗМІ, проте ця інформація не відповідає дійсності. На території СП ТОВ Модерн-Експо є кілька десятків орендарів і більше 100 їхніх працівників. Цей випадок стався в одній з цих організацій, до якої ми як підприємство не маємо відношення» – зазначив Петро Пилипюк.

Як інформували, 31 липня до швидкої надійшов виклик, що на території ТОВ «Модерн-Експо» знепритомніла жінка. Медики намагалися її реанімувати, але, на жаль, марно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 1 Серпня 2023 12:48
А, ну тоді все ок, не на модерні, хух
Петро Показати IP 1 Серпня 2023 15:54
Пилипюк мав би хоча б поспівчувати сім*ї вже покійної жінки. Але ж ні... Просто, "відписався". Моя хата скраю. Мільйонне свідчення того, що чим більший бізнесмен, тим він простіший в своїй культурі і інтелекті - як черенок до лопати. Мається на увазі "простіший" в найгіршому розумінні цього слова.
поліглот Показати IP 1 Серпня 2023 17:19
я не я і хата не моя
Анонім Показати IP 1 Серпня 2023 20:10
До Пилипюка жодних надмірних претензій. Якби сусіди один раз побачили як ви ведете додому проститутку, але почали розповідати всім що у вас вдома бордель, ви б теж вжили б заходів з корекції репутації. Це всього лише чергова вирвана із контексту відписка, пов'язана із особливостями нашого менталітету: "Шо, га. Хтось вмер на роботі. Шо, га, де? На Модерні, а ну да там ше та потогонка...". Схожа ситуація: минулий рік, внутрішній двір одного з житлових будинків, люди ще тільки починали звикати ховатись у сховища, зокрема один з мережевих магазинів, розміщений в будинку, відправляв відвідувачів у підвал. Під час чергової тривоги одній старшо-середнього віку жінці стало зле і вона вийшла на поверхню, де через деякий час упала, обдзюрилась, і пізніше, хвилин за 20-40 померла, а швидка (базується за 100 метрів від місця події) все ніяк не приїжджала, приходили пішки, не чіпали, вертались, а вже як приїхали, то пом'яли й констатували. Якщо спробувати провести паралелі, то це не Модерн чи якийсь супермаркет винуваті в трагічному збігу проблем зі здоров'ям та неквапливості роботи екстреної медичної допомоги. Але чомусь все одно якийсь біс смикає людей обговорювати майданчик, де відбулась подія, а не всі обставини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus