USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Центр культури на Волині не опалюється з 2021 року через брак коштів

17 Березня 2023 12:58
Через відсутність коштів на оплату газу Центр культури та дозвілля в селищі Стара Вижівка не опалюється з 2021 року. У закладі діють 11 творчих колективів.

Про це йшлося 16 березня під час сесії Волинської обласної ради.

Як розповіла депутатка Світлана Крецу, до неї звернувся директор КП «Центр культури та дозвілля» Старовижівської селищної ради щодо сприяння у виділенні коштів на придбання твердопаливного котла та комплектувальних до нього.

У зв’язку зі збільшенням ціни на газ для бюджетних установ і відсутністю необхідних коштів у бюджеті громади приміщення комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Старовижівської селищної ради не опалюється з 2021 року.

Станом на 1 січня 2023 року в цьому центрі працюють 11 творчих колективів художньої самодіяльності, які обʼєднують понад 200 учасників різних вікових категорій.

Для повноцінного проведення репетицій колективів та культурно-мистецьких заходів потрібне тепло, зазначила Світлана Крецу.

Вона просила сприяння у виділенні 130 тисяч гривень на придбання твердопаливного котла.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 17 Березня 2023 15:29
Як за мовчазноі згоди Старов.райадмін.нищився заклад культури з глядацькою залою на 420місць в Сераховичах- район просто спостерігав.Частину приміщення не завдяки а ,,вопреки.. вдалось зберегти Зараз там.Срада .ЦНАП та не працююча бібліотека.А от від зали залишились обідрані стіни . Нинішнє керівництво вирішило зробити з актовоі -спрортивну.Поміняно покриття даху .2роки не робилось ніц. а потім прийшла війна....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus