USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Центр служби крові, аналітичний центр і притулок: на Волині призначили директорів кількох закладів

16 Листопада 2023 13:49
Призначили очільників Волинського обласного центру служби крові, Волинського обласного інформаційно-аналітичний центру медичної статистики, притулку для дітей служби у справах дітей та Центру зі здійснення соціальних виплат.

Відповідні проєкти рішень депутати Волинської обласної ради ухвалили 16 листопада на сесії.

Було вирішено призначити Кременця Юрія Валерійовича на посаду директора комунального підприємства «Волинський обласний центр служби крові» Волинської обласної ради на контрактній основі строком на пʼять років.

Самчук Тетяну Миколаївну призначено на посаду директора комунального підприємства «Волинський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Волинської обласної ради на контрактній основі строком на пʼять років.

Хведчака Леоніда Павловича – на посаду завідувача притулку для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації терміном на два роки.

Степанюка Олександра Степановича – на посаду начальника комунальної установи «Центр по здійсненню соціальних виплат» на два роки.

Також депутати розглядали питання про призначення Єфіменка Сергія Івановича на посаду директора Волинської обласної філармонії. Однак обранці громади не підтримали цей проєкт рішення під час голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 16 Листопада 2023 19:46
Такого перетасування кадрів як за останньої депутатської каденції на Волині ніколи ще не було ! Спрацює закон маятника . І то буде добре, якщо обійдеться без участі Феміди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus