USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Центр для Камінь-Каширщини будуватиме підприємець з Рожищенщини

20 Серпня 2009 14:45
Камінь-Каширська районна рада визначила підрядника будівництва соціально-культурного центру на території села Карпилівка. Про це повідомляють «Волинські Новини»
 
Як інформує веб-портал з питань держаних закупівель, на відкритих торгах щодо будівництва соціально-культурного центру у селі Карпилівка Камінь-Каширського району визначився переможець. Ним став приватний підприємець Микола Кобзар із села Топільно Рожищенського району. Вартість договору – 681 тисяча 253 гривні.
 
Замовником тендеру виступала Камінь-Каширська райрада.
 
Довідково:
 
Голова Камінь-Каширської районної ради Роман Чечотка і Карасинський сільський голова Світлана Сидорук під час прес-конференції 27 жовтня 2009 року презентували проект, згідно з яким на території цієї сільради у селі Карпилівка постане соціально-культурний центр. Цей проект переміг під час Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування і буде співфінансований Фондом сприяння місцевому самоврядуванню України на суму 500 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus