USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центральна бібліотекa для дітей власними силами забезпечує лучан виданнями

24 Липня 2009 16:21
Цьогоріч фонди Центральної бібліотеки для дітей у місті Луцьку поповнюються лише за рахунок власних коштів установи. Про це у коментарі для «Волинських Новин» розповіла заступник директора бібліотеки Ніна Бочарова.
Зі слів заступника директора Центральної бібліотеки для дітей у місті Луцьку, цьогоріч установа не отримала державних коштів на придбання книжок у фонд установи.
«У нас діють державні програми «Українська мова», «Українська книга» та програма підтримки волинської книги, однак із бюджету коштів цьогоріч ми не отримували. Усі нові видання ми купуємо за кошти виручені із надання власних платних послуг: комп’ютери, Інтернет, ксерокс», – сказала пані Богачова.
За словами заступника директора, торік за гроші із бюджету бібліотека придбала хороші енциклопедії, довідники та словники. Наразі у закладі діє акція «Подаруй книгу другу». «Діти принесли гарні видання і ми плануємо подарувати їх дитячим будинкам», – додала Ніна Богачова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus