USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центральний луцький парк прибиратимуть без суботників?

18 Листопада 2008 12:41
Очищення Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку відбуватиметься не методом суботників, а за бюджетні кошти. Про це сказав Луцький міський голова Богдан Шиба під час щовівторкової апаратної наради у мерії, – 18 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
 
За зиму в Луцьку міський голова Богдан Шиба має намір провести велику екологічну роботу. Зокрема у  Центральному парку – меліорацію, – розповів він.
Також планується повернути належний вигляд річкам, забезпечити циркуляцію води, підготуватися до весняно-літніх робіт, розчистити парк від диких насаджень. «Не методом суботників, а за використання бюджетних коштів», – уточнив пан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пані Моніка Показати IP 18 Листопада 2008 12:56
нарешті...
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 13:09
нарешті то нарешті, і не гріх ото було використовувати дешеву робочу силу - лучан ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus