USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Центральний ринок теж залишиться за «Облспоживспілкою»?

26 Грудня 2008 14:15
Кілька фракцій у Луцькій міськраді ініціювали включення до порядку денного питання про скасування рішення надати дозвіл КП «АвтоПаркСервіс» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,4 гектара на Центральному ринку. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Лідер фракції «НУ» Андрій Козюра запропонував скасувати надання дозволу «АвтоПаркСервісу», адже під стінами пікетувальники зібрали підписи на 53 листках (близько 20 підписів на кожному).
 
Мітингарі зокрема вимагають «скасувати рішення сесії від 26 грудня 2008 року про надання КП «АвтоПаркСервіс» дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування ринків на вулиці Глушець і Карпенка-Карого».
 
Пана Козюру підтримав представник ПРП Олександр Мартинюк, який зазначив, що за надання дозволу «АвтоПаркСервісу» голосували картки депутатів, які відсутні. Аналогічну позицію висловив і голова комісії з питань депутатської етики Анатолій Бубенщиков.
 
Натомість міський голова запропонував доручити готувати проект договору оренди земельної ділянки на Центральному ринку «Облспоживспілкою».
 
Щоправда, пропозицію Андрія Козюри про повернення до переголосування по «ринковому» питанню поставили на голосування, однак її підтримали лише 11 депутатів.
 
Тому міський голова Богдан Шиба доручив готувати договір оренди з «Облспоживспілкою» по Центральному ринку. Цілком імовірно, що це питання сесія Луцькради розгляне ще сьогодні.
 
Наразі оголошено перерву на вимогу фракції БЮТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus