USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Церква боїться податків

17 Грудня 2010 14:09
Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій закликала Віктора Януковича внести на розгляд Верховної Ради законопроект про внесення змін до статті 157 Податкового кодексу в частині скасування можливого оподаткування добровільних пожертвувань віруючих релігійним організаціям.

На думку ради, новації Податкового кодексу створюють підстави для такого оподаткування, - пише УБР.

Крім цього, рада висловила стурбованість ліквідацією Державного комітету у справах національностей та релігій і підкреслив, що це зашкодить громадській злагоді та державно-церковного діалогу.

У зв'язку з цим рада закликала Януковича відновити роботу держоргану у справах релігій і підкреслила, що прийнятним варіантом у контексті адміністративної реформи було б створення Державної служби національностей та релігій – з повноваженнями щодо реєстрації релігійних організацій.

Також учасники засідання висловили стурбованість у зв'язку з ініціативою Глави держави ліквідувати Національну експертну комісію з питань захисту суспільної моралі.

Нагадаємо, 3 грудня Президент Віктор Янукович підписав Податковий кодекс, прийнятий Радою 2 грудня з урахуванням пропозицій Президента.

9 грудня Глава держави ліквідував Державний комітет у справах національностей та релігій в рамках адміністративної реформи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Helge Показати IP 17 Грудня 2010 14:37
Всякие "адвенисты" и прочие штунды и так, не платят налоги, хотя их "работа" имеет все признаки присущие коммерческим организациям - один регулярный налог на своих "баранов" - паству - "десятина" чего стоит.....)))) Не зря, например, во Франции, как только этих "деятелей" приравняли к коммерческим организациям, их "бизнес" по окучиванию лохов сразу пошел на спад - а тут........ РАЗДОЛЬЕ для мракобесов всех мастей......))))
Читач до Helge Показати IP 17 Грудня 2010 15:28
А чому ви нічого не пишете про кошти православних московського та київського патріархату? Шкода, що ви такі заангажовані...
Exaboto до Читач Показати IP 17 Грудня 2010 17:48
всі повинні платити
Helge до Читач Показати IP 18 Грудня 2010 11:27
привел в качестве примера... когда каноническим церквям дают "льготы" на ввоз и торговлю сигаретами и алкоголем - это тоже выглядит ублюдочно....
Добрий Гагатек Показати IP 17 Грудня 2010 17:49
А я кажу, що перед законом усі повинні бути рівні! А щодо грошей - у церкві (загалом) "обертається" 10% всієї грошової маси - та ж сама "десятина", то чому ми лобіюватимемо цю "галузь"? А ще регіонали хочуть "протягнути" повз податки "стройку века" в Києві, що луна від цілування дупи аж до Волині докотилась!!! Гроші і релігія - темний омут!!!
Helge до Добрий Гагатек Показати IP 18 Грудня 2010 11:30
да оно никуда и не укатывалось - посмотрите кто контролирует ТОРГОВЛЮ(!!!) т.н. "гуманитаркой" - куда ни плюнь - попадешь в штунду...)))))
Yan Показати IP 17 Грудня 2010 21:38
"Всякие адвентисты" якраз і платять,безпосередньо Богові.Віддайте Кесарю Кесареве,а Богу Боже!!!!!
Helge до Yan Показати IP 18 Грудня 2010 11:25
уточните банковские реквизиты - тоже заплачу)))
Небайдужа Показати IP 20 Грудня 2010 12:23
Церква від держави повинна бути віддалена. Але, шановні отці усіх конфесій забули, що таке БОГ! За поповнення своєї казни вони лізуть у політику, вимагають кошти у бездолених, порушують правила та закони,яких вчать людей. Наприклад, в одному селі батюшка не прийшов на похорони, бо "забув і поїхав на гостину до свого друга". Довелося йти в інше село, просити іншого батюшку.Гроші попередній не оддав і досі, каже, що він не записав, скільки і за що дали. А пройшов - рік! Вчора буквально моя подруга хотіла похрестити дитину, замовили все як годиться, заїхали за отцем, а він як подивився на стареньку машину, наробив шуму, сказав, що його опозорено і замовив за рахунок батьків таксі. Штунда - чи ні,а вони теж добрі. Спонсорська допомога з-за кордону просто так нікому нічого доброго не дала. Подивіться скільки таборів на Волині?! Усі вони - спонсорські, від різних церков. оздоровлення там проходить досить добре, так само як освітянська за їх мірками робота. Більшість дітей повертаються звідти як "не од світу цього" і починаються проблеми вдома, з батьками, бо ті - не такі! Варто зауважити, щовлада свого часу відмовилася від різного роду психологічної допомоги тим людям, які залишился на краю, їх з честю замінили церковники (нічого поганого в тому немає!), але згодом все ВИЛІЗЛО ЗОВСІМ НЕ ТАК ЯК ХОЧЕТЬСЯ! Таких випадків чимало! Подумайте добре, покайтеся!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus