USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Цілі не мали значення»: експерт розповів, навіщо Росія вдарила по Львову

18 Квітня 2022 23:14
Удари Росії по Львову мали чіткий натяк, оскільки Львів є хабом, через який заходить закордонна техніка.

Про це розповів в ефірі Радіо НВ директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець, передає УНІАН.

Він зауважив, що процес тиску на Україну з використанням ракетного озброєння продовжується.

Перша хвиля ракетних ударів на початку війни була скерована на те, щоб знищити аеродром, авіацію, системи ППО, це було реалізовано лише частково. Потім ракетні удари скеровувалися і скеровуються до сьогодні на об’єкти оборонної промислової інфраструктури.

«Ми говоримо про оборонні і ремонтні заводи, які спроможні ремонтувати та виготовляти військову техніку. Паралельно у цьому процесі знищувалися бази, де може бути пальне, арсенали і таке інше. Тобто цей процес йде паралельно з бойовими діями в інших регіонах. Я думаю, що використання ракетного озброєння буде продовжуватися і далі. Але удари сьогодні по Львову в тому числі мали чіткий натяк, з чого ми починали нашу розмову. Тому що Львів є таким хабом, через який заходить закордонна техніка. І тут, можливо, цілі не мали значення для росіян, значення мав сам факт нанесення ударів по Львову, який відбувся сьогодні», – розповів експерт.

Вранці 18 квітня по Львову вдарили чотири ракети. За попередньою інформацією, їх випустили з Каспійського регіону. Три ракети влучили в об’єкт військової інфраструктури – склади, які не використовувались, одна – в будівлю шиномонтажу.

Відомо про сім загиблих та 11 постраждалих. Серед постраждалих – дитина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus