USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Цільові програми на Волині скорочуватимуть і призупинятимуть?

11 Березня 2009 10:48
Бюджетна комісія Волинської обласної ради рекомендувала сесії прийняти рішення «Про запровадження тимчасового мораторію на прийняття нових регіональних та місцевих цільових програм». Про це 11 березня інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповіла начальник головного управління економіки Волинської ОДА Любов Івевакова, зараз на Волині нараховується понад 80 регіональних програм. При цьому, якщо у минулому році фінансувалась 51 така програма на суму понад 50 мільйонів гривень, то цього року кількість програм, що фінансуватимуться – скоротилася. Зменшилися і видатки на їх реалізацію – цьогоріч вони становитимуть понад 30 мільйонів гривень.
Профільна комісія, заслухавши пані Івевакову, рекомендувала сесії прийняти відповідний проект рішення. У ньому передбачається запровадити тимчасовий мораторій на прийняття нових регіональних програм. Постійні комісії Волиньради відповідно до проекту рішення мають розглядати пропозиції ОДА щодо дострокового скасування чи призупинення чинних регіональних цільових програм.
Місцевим радам рекомендується провести інвентаризацію своїх програм «з метою скорочення їх кількості і приведення у відповідність до пріоритетних напрямків», а також запровадити тимчасовий мораторій на прийняття нових місцевих цільових програм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus