USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Цьогоріч луцькі школи «набрали» понад сотню перших класів

17 Серпня 2019 11:22
Більше сотні перших класів розпочнуть роботу у школах обласного центру протягом 2019-2020 навчального року.

Про це під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, материнства та дитинства, освіти, науки, культури та мови 16 серпня повідомила начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

Зі слів посадовиці, у новому навчальному році планували набрати 110 перших класів, однак, коли в управлінні освіти почали перевіряти документи, то з’ясували, що деякі батьки подавали заявки у декілька шкіл одночасно, тому такі документи відсіяли та профільтрували.

«Люди почали звертатися в різні школи, але коли стали аналізувати заявки – виявилось, що у 2019 році ми набрали 108 перших класів», - розповіла головна освітянка міста.

Також вона зазначила, що цього року школи міста забезпечені кадрами на 95%.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що в Україні скасували шкільну форму, але не обов’язковий дрес-код для учнів шкіл. Також на сайті йшлося про те, що у Луцькій міській раді повідомили, коли відбудеться Свято першого дзвоника у школах обласного центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus