USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Цьогоріч фінустанови Волині сплатили вдвічі більше податків, ніж 2007-го

5 Листопада 2008 10:50
За підсумками роботи протягом 9 місяців волинські фінансові установи більш ніж удвічі збільшили сплату податків. Про це 5 листопада повідомляють «Волинські Новини».
 
За словами начальника відділу контролю за фінансовими установами та операціями у сфері ЗЕД  ДПА в області Віри Кузьмич, «допоки ситуація на фінансовому ринку області виглядає досить. Внаслідок підвищення контролю за фінансовими установами, тобто за банками та страховими компаніями, надходження до зведеного бюджету від цих суб’єктів господарювання на Волині зросли більш ніж удвічі.
 
«Зокрема, банки сплатили за 9 місяців 61,5 мільйона гривень податків. Надходження з податку на прибуток від фінансових установ зросли в 2,4 раза – майже до 28,7 мільйона гривень. Про що це свідчить? Протягом трьох кварталів банки працювали  добре. Будемо сподіватися, що ця тенденція матиме продовження і в четвертому кварталі 2008 року», – каже Віра Кузьмич.
 Проте, за інформацією відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян, податківці звертають увагу на той факт, що фінансові установи подекуди теж використовують схеми мінімізації податкових зобов’язань. Зокрема, з початку року документальними перевірками фінансових установ виявлено вісім схем мінімізації податкових платежів, сума втрат бюджету від використання яких становить 11,6 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus