USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Цьогоріч «Луцьктеплоенерго» розрахувалося за газ на 6%

24 Вересня 2009 11:11
У 2009 році ТзОВ «Луцьктеплоенерго» заборгувало 21 мільйон гривень ДК «Газ України». Загалом, рівень проплат у цьому році становить 6%. Про це 24 вересня у коментарі «Волинським Новинам» повідомила співробітник прес-служби ДК «Газ України» Олена Мельник.
Додамо, що за інформацією прес-служби, рівень розрахунків по області не такий вже й поганий  - близько 65 %. Загальна заборгованість Волині перед ДК «Газ України» становить 33, 8 мільйони гривень. Такі цифри у розрахунках з’явилися у оперативних даних, стверджує працівниця прес-служби.
Заступник луцького градоначальника Петро Гоцалюк у коментарі «Волинським Новинам» запевнив, що зрив опалювального сезону Луцьку не загрожує. Мовляв, причин для хвилювання немає.
Стурбованість зривом опалювального сезону в обласному центрі Волині з’явилася через інформацію на офіційному сайті ДК «Газ України». У ній компанія закликає підприємства-боржників ТКЕ терміново розрахуватися за газ. Зокрема, «через бездіяльність місцевих органів влади й керівників відповідних підприємств ТКЕ початок нового опалювального сезону перебуває під загрозою у таких містах, як Донецьк, Одеса, Запоріжжя, Харків, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Ужгород, Мукачеве та у деяких інших містах», – сказано у заяві ДК «Газ України».
«ДК «Газ України» звертає увагу керівництва місцевих органів влади та підприємств ТКЕ на необхідність терміново провести розрахунки за поточне споживання й погасити заборгованість за природний газ, використаний за період з 01.10.08. Заборгованість за газ підприємств ТКЕ ускладнює закупівлю НАК «Нафтогаз України» природного газу й підготовку до нового опалювального сезону 2009-2010 рр.», – йдеться у зверненні.
Пан Гоцалюк зауважив, що рівень розрахунків у Луцьку – не гірший середніх по Україні, тому до зриву опалювального сезону в обласному центрі Волині не дійде. Директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук відмовився коментувати ситуацію, мотивуючи відмову зайнятістю. Зауважимо, що за інформацією сайту ДК «Газ України», розрахунки населення за газ складають 98,78%.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Показати IP 24 Вересня 2009 12:31
За двадцять днів до опалювального сезону споживачі дізнаються жахливу новину - виявляється, місто заборгувало велику суму за опалення. Притім, що все жарке літо ми сплачували за спожитий газ. Все так передбачувано і банально...
лучанка Показати IP 24 Вересня 2009 15:10
лучани готуйтеся, скоро знов сидітимемо у холодних квартирах. Особлива подяка міському голові за турботу!
Демян Бєдний Показати IP 24 Вересня 2009 16:55
Не допускайте власну згубу - Купіть в гуманітарці шубу, Або ж змініть стареньку шибу На склопакет нового штибу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus