USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Цуманська ОТГ: на 12 тисяч населення – 1 дільничний

9 Лютого 2018 18:32
Для забезпечення належного громадського порядку на території населених пунктів, що входять до Цуманської об’єднаної територіальної громади, необхідно збільшити кількість правоохоронців на місцях.

Про це йшлося під час засідання позачергової 18-ї сесії облради 8 лютого.

Як повідомив депутат Юрій Ройко, до нього звернулися мешканці ОТГ, які розповіли, що на території селища Цумань і сім довколишніх сіл працює лише один дільничний інспектор.

«Цуманський регіон демонструє позитивний приріст населення. Йдеться про селище Цумань і сім навколишніх сіл, а це загалом 12 тисяч жителів, які обслуговує один дільничний інспектор, – сказав Юрій Ройко. – Тож, враховуючи таку кількість населення, зокрема значну частину молоді, Головному управлінню Національної поліції області потрібно віднайти можливість збільшити кількість правоохоронців для забезпечення належної охорони та громадського порядку в селищі Цумань і навколишніх селах».

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Голова Показати IP 9 Лютого 2018 18:59
На Горохівський район 4 інспектора на 50 тис. населення. Так що це проблема не Цуманя, а загальнодержавна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus