USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

ЦВК виступила проти волинських прихильників Тягнибока

14 Листопада 2008 13:13
Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації ініціативної групи всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питань про зміну автономного статусу Автономної Республіки Крим на обласний і скасування спеціального статусу Севастополя, утвореної на зборах громадян у Луцьку 28 вересня. Про це 14 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Таке рішення ухвалено на черговому засіданні ЦВК, - повідомляє «Українська правда» з посиланням на прес-службу відомства.
Подання Луцького міського голови від 13 жовтня 2008 року щодо реєстрації ініціативної групи всеукраїнського референдуму за народною ініціативою надійшло до ЦВК 3 листопада 2008 року.
Відмову в реєстрації ініціативної групи з Луцька ЦВК аргументувала тим, що правовий аналіз поданих документів установив їхню невідповідність вимогам закону «Про всеукраїнський і місцевий референдуми».
Крім того, зазначають у ЦВК, затверджене на зборах громадян формулювання питання, що пропонується винести на всеукраїнський референдум, унеможливлює встановлення юридичних наслідків позитивної відповіді на нього, а, отже, і визначення наступних дій відповідних органів держави.
Учасниками зборів у Луцьку затверджено таке формулювання питання для винесення на всеукраїнський референдум: «Чи згодні Ви проголосувати за ухвалення закону «Про зміну автономного статусу Автономної Республіки Крим на обласний, скасування спеціального статусу міста Севастополя і внесення відповідних змін до Конституції та деяких законодавчих актів України», яким передбачена зміна автономного статусу Автономної Республіки Крим на обласний і скасування спеціального статусу міста Севастополя?»
Це вже п'ята група, якій ЦВК відмовив у реєстрації ініціативної групи всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питань про зміну автономного статусу Автономної Республіки Крим на обласний і скасування спеціального статусу Севастополя, утвореної на зборах громадян України.
Раніше відмову отримали групи з Івано-Франківська, Хмельницька, Черкас та Ужгорода.
Довідково:
Ініцітором зборів громадян у Луцьку щодо створення ініціативної групи виступила Волинська облорганізація ВО «Свобода».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Месник Показати IP 14 Листопада 2008 13:31
Весь світ виступає проти фашизму, а в нас тільки ЦВК
Юрий Показати IP 14 Листопада 2008 14:28
Для Тягнибока и его последователей надо подумать о открытии новой стройки века - нового Беломор-канала. И польза, и занятость, и чистые мозги.
brom Показати IP 14 Листопада 2008 14:35
А я солидарен со Свободой!Если бы ВЕСЬ народ Украины (независимо от национальности-русский, украинец, либо жид) рвали бы анус за свою страну(как америкосы за США), то государство процветало бы.Кстати, я тоже против фашизма!
Анонім Показати IP 14 Листопада 2008 14:37
Пусть лучше проведут референдум об отделении Галичины от Украины. Результат однозначно будет положителен.
Анонім Показати IP 14 Листопада 2008 14:40
Ребята,не напрягайтесь!Здесь работает цензура!Я хотел быть Вашим оппонентом.
Василько Показати IP 14 Листопада 2008 14:51
Я, Василько, выступаю с инициативой о проведении всеукраинского ремерендума по вопросу отделения части западной Украины в отдельное самостийне, незалежне государство. Мотив - хватит уже будоражить Украину! Тягнибок, какое твое свинячье дело к Крыму?
Рамзес Показати IP 14 Листопада 2008 15:02
Пане Месник,Ви сказали як у бочку...,треба розумітися у політичних термінах а не слухати жіночку із справкою пані вітренко.Шановний підвищіть інтелектуальний рівень.
Обурений Показати IP 14 Листопада 2008 15:06
Дуже вже Свободі хочеться на дешевому піарі повоювати з Нашою україною за патріотичний електорат. Але розуму у них вистачає тільки на провокації, які замість користі приносять лише шкоду і через які потерпає наш Президент
Чапаєв Показати IP 14 Листопада 2008 15:18
Юрчику, до чого ви то ляпнули?Який загнали класний прикол!!!Умат!Зі змісту вашого коментаря я зрозумів,шо з вас не буде ніякої пользи для України.Вихід один-в Сахару канали копати.Нопасарам!!!!
Партієць Показати IP 14 Листопада 2008 15:26
Електорат "Свободи"-це націоналісти,а електорату НУ немає, тому що немає НУ.Співчуваю!
Месник Показати IP 14 Листопада 2008 15:45
Шановний Рамзес! Поперше я не пан. Який Ви прихильник свободи, коли ви підтримуєте панство? Подруге Ваше бажання виділитися серед інших своїм ніком Рамзес, не співпадає з ідеєю вищевказаної партії.Чи можливо Рамзес теж герой Національного визволення. Потретє якщо Ви досі не навчилися відрізняти фашизм від націоналізму, з такими як Ви небуде ніколи ладу у нашій багатостраждальній Україні!
Месник Показати IP 14 Листопада 2008 15:50
Західній україні незалежність! Від Горохова до Франківська! Сидять без води у Львові, то ще без харчів сидіти будуть з свлєю незалежністю
До російськомовних Показати IP 14 Листопада 2008 15:51
Любі українці, чи не здається Вам, що думаєте ви не правильно, власне, як і говорите?Один із мудреців казав, що коли мова хвора, хворий і народ!Тримайтеся!
Рамзес Месникові Показати IP 14 Листопада 2008 16:12
"Пан"я написав тому, що поважаю Вас як людину,але якщо Ви самі себе не поважаєте,то Вас ніхто поважати не буде.Вас затуркали,виробили комплекс неповноцінності.А щодо Рамзеса, то тут все просто: не напрягайте свій мозочок, шукаючи співвідношення між Рамзесом і моїм коментарем,я просто люблю історію Єгипту.А те, шо Ви не маєте знань у поняттях -ізмів, я переконався остаточно.З Вами нема про що говорити...наберіться знань, я Вас прошу!
Партієць до Месника Показати IP 14 Листопада 2008 16:24
Ви найактивніший дописувач серед усіх.Скажіть, а як ви ставитеся до Кримської області?
Чапаєв Показати IP 14 Листопада 2008 16:32
Василько ти Дурень!У голові одна каша.А до Криму і я маю відношення тай взагалі кожен громадянин України!
Василько Показати IP 14 Листопада 2008 16:38
Шановний Олеже Ярославовичу я прошу у Вас вибачення стосовно "свінячева дела".Слава Україні!Слава УПА!
Тиміш Показати IP 14 Листопада 2008 17:25
Дії ЦВК сплановані - це зрозуміло. Не зрозуміла тільки позиція тих "українців", котрі несуть ахінею, намагаючись обляпати брудом "Свободу" та її дії (між іншим, завжди послідовні) та націоналізм взагалі. "Налицьо" неосвіченість в елементарних поняттях, яка переходить в звичайне гавкання дворових цуциків, як от "Пусть лучше проведут референдум об отделении Галичины от Украины. Результат однозначно будет положителен.", "Весь світ виступає проти фашизму, а в нас тільки ЦВК" і т.п. Зате будь-яка тверезо мисляча людина розуміє: якщо статус Криму не змінить Україна - його змінить інша держава.
месник Показати IP 14 Листопада 2008 17:47
Крим це окрема тема.Проблема з татарами там дійсно існує, але це не довод щоб приводити радикальні міри до цих людей.Є нормальні демократичні методи вирішення цих проблем.Хочу зауважити що це рівень закону України, а закон пишуть такі люди як ми з Вами, доречі яких ми з Вами і обираємо. А ось кого ми з Вами виберемо це залежить тільки від нас.
Месник Рамзесу Показати IP 14 Листопада 2008 17:57
Шановний Рамзесе! Враховуючи те що Ви ще не дуже усвідомлюєте те що ви говорите(це може бути причина Вашого маленького віку, або комплекс пов`язаний з розміром Вашого чоловічого органу)хочу пояснити Вам що патріот не той хто кричить про націоналізм диким голосом нібито йому дещо защімили, а той хто кожного дня спускається до шахт, ризикуючи своїм життям, той хто просто працює і платить податки своїй державі. А ось такі як Ви ці гроші і розпускають наліво направо. Тільки без образ,сходіть до професійного лікаря Вам допоможуть.
Анонім Показати IP 15 Листопада 2008 15:30
Тягнобокий думає тільки нацисткою щелепою- на умі тільки нація, гроші дай Росія, голодомор і усяка інша хрень- ніяких пропозицій економічного змісту і захісту нашіх інтересів та комфортного життя. Пішов він, провокатор! Тільки тупі неучі можуть за нього голосувати, як і за юща-лепрозоїда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus