USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Порошенко розповів у Ківерцях про постачання Туреччиною бойових безпілотників

15 Січня 2019 15:53
Президент Петро Порошенко розповів, що Туреччина постачатиме Україні бойові ударні безпілотники.

Про це гарант заявив 15 січня під час візиту в Ківерці.

«У Туреччині ми отримали не лише Томос», - заявив президент та додав, що нещодавно було підписано в Туреччині угоду про постачання Україні бойових ударних безпілотників. Вони здатні переносити ракети, що можуть вражати як наземні, так і водні цілі на далекі відстані.

Президент теж наголосив, що донедавна діяло ембарго на продаж Україні летальної зброї.

Як повідомлялося, у рамках передвиборчого «Томос-туру» Порошенко прибув у Ківерці. Спочатку президент виступив перед натовпом біля місцевого будинку культури. В оточенні охоронців він розповів про Томос та подякував усім за молитву, завдяки якій його отримали.

Потому зустріч із Порошенком тривала у закритому режимі. Зокрема, до зали будинку культури пропускали лише «обраних» людей по списку. Натомість журналістів, які були попередньо акредитовані, не пропустили.

Нагадаємо, сотні людей за розпорядженням голови Волинської ОДА Олександра Савченка звезли з районів області, аби забезпечити масовку з потрібних людей президенту. Пасажирські автобуси, у тому числі шкільні, з людьми з різних районів області приїхали до обласного центру перед приїздом Порошенка. Аби приховати цей факт, людей висаджували не в центрі міста, де була запланована зустріч із гарантом, а на вулицях Набережній та Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 16 Січня 2019 10:39
на танк - і вперед, воювати. Маєте за що.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus